22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σκρέτας – Ικαροι Τρικάλων: «Καμία εξουσιοδότηση, προϊόν πλαστογραφίας»!

Αλλη μία ομάδα από τις 21 που φέρονται να είχαν υπογράψει εξουσιοδότηση προς την ΕΟΚ για να ζητήσει διορισμό διοίκησης πρωτοδικείου, διαχώρισε απόψε τη θέση της. Ο Ικαρος Τρικάλων μέσω του προέδρου του Κώστα Σκρέτα, έκανε σαφές ότι δεν είχε υπογράψει καμία εξουσιοδότηση, αναφέροντας ότι αν παρουσιάστηκε τέτοια αποτελεί προϊόν πλαστογραφίας. Υπενθυμίζεται ότι μετά την καταγγελία του Βαγγέλη Λιόλιου, η ΕΟΚ είχε πάρει θέση λέγοντας ότι δεν έκανε καμία τέτοια ενέργεια και ότι αν έγινε τέτοια έγινε από τα σωματεία. Οι Ικαροι ήταν το δεύτερο που διέψευσε, μετά τον Πολυνίκη.

"Έχοντας μια διαδρομή στον χώρο του μπάσκετ 30 χρόνων και έχοντας προσφέρει ως παράγοντας σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, ανακοινώνω ότι ποτέ δεν εξουσιοδότησα οποιονδήποτε για διορισμό διοίκησης πρωτοδικείου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Οτιδήποτε άλλο είναι προϊόν πλαστογραφίας και θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διαφάνεια της υπόθεσης.
ΥΓ Το παρόν κείμενο δημοσιεύεται για να μην υπάρχουν φήμες για δήθεν συμμετοχή του σωματείου μας σε κατάθεση εγγράφου σε δικαστήριο των Αθηνών για διορισμό της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ
Κώστας Σκρέτας



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ