21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εκλογές ΕΟΚ: Ο Πολυνίκης αρνείται κάθε εμπλοκή του

Νέα επεισόδια προστίθενται στις σοβαρές εξελίξεις που υπάρχουν τις τελευταίες ώρες στο θέμα των εκλογών της ΕΟΚ. Η ημέρα έχει αρχίσει... επεισοδιακά, με τον Βαγγέλη Λιόλιο να καταγγέλλει αρχικά ότι η ΕΟΚ επιχείρησε να πάρει εντολή πρωτοδικείου για τον ορισμό της ίδιας διοίκησης. Ακολούθησε η άρνηση της ομοσπονδίας ότι κάτι τέτοιο συνέβη. Πριν από λίγο, όμως, ήρθε ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας να τοποθετηθεί, δείχνοντας ότι ενεπλάκη το όνομά του σε αυτή τη διεκδίκηση και αρνούμενος ότι είχε εξουσιοδοτήσει την ΕΟΚ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

H διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται υποχρεωμένη να ενημερώσει ότι ουδέποτε συμφώνησε και πολλώ δε μάλλον προέβη σε παροχή σχετικής εντολής και εξουσιοδότησης προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο που εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και κατέθεσε αίτηση για ορισμό, ως προσωρινής διοίκησης, την νυν διοίκηση της ΕΟΚ.
Διευκρινίζεται ότι η μόνη εξουσιοδότηση που παρείχε ο σύλλογός μας αφορούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο ζήτημα της συμμετοχής του στις εκλογές της Ομοσπονδίας.
Δυστυχώς το σωματείο μας ερήμην του ενεπλάκη σε διαδικασία για την οποία ουδέποτε συναίνεσε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γιώργος Γράψας



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ