21.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σκουρτόπουλος: “Πιο δύσκολη η συνέχεια”

Ο Ηρακλής νίκησε την Ακαντέμικ Πλόβντιβ στους προκριματικούς του FIBA Europe Cup και έχει ένα ακόμη εμπόδιο πριν βρει τη θέση του στους ομίλους της διοργάνωσης. Θα πρέπει να νικήσει την Σόποτ. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη επί της Ακαντέμικ, αλλά έδειξε πως έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στη συνέχεια.

«Ήταν ένα καλό και σημαντικό ταυτόχρονα παιχνίδια για εμάς", δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή και πρόσθεσε: "Έχουμε πει πως η ομάδα δεν έχει τον βαθμό ετοιμότητας που χρειάζεται. Παρόλα αυτά λειτουργήσσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πολύ καλά. Δεν επιτρέψαμε παρά μόνο σε ένα μικρό κομμάτι το σουτ στη βουλγάρικη ομάδα, που είναι πολύ επικίνδυνη με το τρίποντο όπως παίζει. Όλοι οι παίκτες όπως είχαμε πει και την προηγούμενη φορά μπορούν να σουτάρουν. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα ελέγξαμε τα ριμπάουντ, την άμυνα κια αυτό μας βοήθησε να κεδίσουμε ένα παιχνίδι αρκετά καλό και σημαντικό για να μας βοηθήσει να διεκδικήσουμε την είσοδο στην κανονική περίοδο του FIBA Europe Cup.

Το επόμενο παιχνίδι είναι πιο δύσκολο. Είναι πιο έτοιμη από εμάς, έχει ήδη δώσει τέσσερα απίσημα παιχνίδια στη χώρα της. Είναι αρκετά καλά δουλεμένη από την εικόνα που έχουμε και σίγουρα θα χρειαστεί να βάλουμε μεγαλύτερη ένταση, να είμαστε πιο έτοιμοι για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε να μπούμε στους ομίλους.

Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε 100% έτοιμοι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ