15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σκουρτόπουλος: «Αξίζαμε την πρόκριση στους ομίλους»

Ο Ηρακλής κατάφερε να επικρατήσει της Τρεφλ Σόποτ και να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρόκριση στη φάση των ομίλων του FIBA Europe Cup, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να παρουσιάζεται πολύ ικανοποιημένος από την πρόκριση και την εμφάνιση του "Γηραιού".

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμη, όμως η βδομάδα που πέρασαν στη "φούσκα" της Βουλγαρίας ήταν άκρως επιτυχημένη, με τον Ηρακλή να πραγματοποιεί σημαντικά βήματα προόδου.

''Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, λειτουργήσανε εξαιρετικά όλη τη βδομάδα, με τα λάθη μας και με τα σωστά μας, καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε και νομίζω ότι ο Ηρακλής αξίζει να βρίσκεται στους ομίλους''  δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

''Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για εμάς, είμαστε σε βήματα προόδου, βοηθήσανε τα αποτελέσματα να δημιουργηθεί καλύτερη ψυχολογία και σχέσεις μέσα στην ομάδα, με αυτό το σκεπτικό προχωράμε, μια μικρή ξεκούραση και προετοιμασία για το Περιστέρι.

Δεν είμαστε 100% έτοιμοι, έχω πει και άλλες φορές είμαστε καινούργια ομάδα, θέλουμε πίστωση χρόνου και θέλουμε έναν παίκτη να συμπληρώσουμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Όλα αυτά αν καταφέρουμε να τα ετοιμάσουμε μέσα στην ομάδα και να είμαστε 100% έτοιμοι στο Περιστέρι θα είναι μια μεγάλη επιτυχία''. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ