15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σκαριόλο: Ικανοποίηση για τη νίκη, παράπονα για τη διοργάνωση!

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε με τους διοργανωτές ο Σέρχιο Σκαριόλο, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της νικηφόρας πρεμιέρας της Εθνικής Ισπανίας απέναντι στην οικοδέσποινα Ιαπωνία, για την πρώτη αγωνιστική του Ολυμπιακού Τουρνουά.

Ο Ιταλός κόουτς μπορεί να ήταν ικανοποιημένος για τη νίκη απέναντι σε μία Ιαπωνία που έδειξε αρκετή όρεξη και ήταν ανταγωνιστική, όμως την ίδια ώρα, έσπευσε να κάνει τα παράπονά του για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι Ιάπωνες διοργανωτές τη λήξη του αγώνα.

"Πρέπει να σεβόμαστε τους παίκτες μας. Πήρε 25 ολόκληρα λεπτά από το τέλος του αγώνα για να μπορέσουν να βάλουν τα πόδια τους στον πάγκο. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο! Πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και να αλλάξουν τα πρωτόκολλα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σκαριόλο. "Όλα γίνονται για τους παίκτες και πρέπει να τους προσέξεις γιατί, επαναλαμβάνω, τέτοια καθυστέρηση είναι επικίνδυνη".

"Για τον αγώνα, έχω να πω ότι καταφέραμε να πατήσουμε το πόδι στο γκάζι και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Τώρα το θέμα είναι να βρούμε τη συνέχειά μας στο παιχνίδι για όλο το σαραντάλεπτο, ανεξάρτητα από τα σχήματα και τις πεντάδες, και να το κάνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα." θα προσθέσει στο αμιγώς αγωνιστικό σχόλιο ο νέος προπονητής της Βίρτους Μπολόνια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ