22.1 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Σκαραφίγκας: “Θα την σώσουμε την παρτίδα”!

Η... νέα πνοή δόθηκε στον ΓΣΛ από την πρεμιέρα κιόλας του Γιώργου Σκαραγίφκα στον πάγκο του. Η νίκη επί των Μαχητών ήταν βαθιά ανάσα για τους Θεσσαλούς που θα παλέψουν μέχρι τέλους για να μείνουν στην Α2.

"Μην γελιόμαστε, τέτοια εποχή, πρώτα την ψυχολογία δουλεύεις. Λίγο που ήρθε ο κόσμος πιο κοντά, αλλά πρέπει να έρθει περισσότερο, λίγο ανέβηκαν τα παιδιά, έτσι θα το παλέψουμε", δήλωσε στο basketa.gr ο έμπειρος προπονητής που επιστρέφει στα ελληνικά δρώμενα.

"Μπορεί η ομάδα να είναι χαμηλά, αλλά για μένα ήταν πρόκληση. Εχει ιστορία, είναι σε μεγάλη και αθλητική πόλη, έχω πολλούς φίλους, δεν το σκέφτηκα. Είδα και μια σοβαρή διοίκησημ ανθρώπους που το παλεύουν. Εντάξει, έχουμε προβλήματα. Είναι λίγοι οι παίκτες, αριθμητικά μιλάω, υπήρξαν προβλήματα και πλέον είμαστε αναγκασμένοι ναν παίζουμε με 6-7. Τα γκαρντ παίζουν 40λεπτα. Εχουν ποιότητα όμως, είναι καλοί παίκτες, με υψηλό μπασκετικό iq. Οπότε... να αντέξουμε, αυτό με νοιάζει. Την κούραση να νικήσουμε, να μην μας προδώσουν οι φυσικές δυνάμεις. Και να καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι άουτ. Αν πάμε εκεί, πιστεύω θα την σώσουμε την παρτίδα, θα μείνει η ομάδα στην κατηγορία".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ