25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σημαντική εβδομάδα για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής κινείται αθόρυβα αυτό το διάστημα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου παρακολουθώντας και τις εξελίξεις στην Basket League και όχι μόνο. Η εβδομάδα που έρχεται μπορεί να φέρει μαζί και εξελίξεις σε ότι φορά την ευρωπαϊκή επιστροφή της ομάδας, αλλά και στο γηπεδικό.

Το συμβούλιο του BCL συνεδριάζει στις 2 Ιουλίου και έτσι ο Ηρακλής θα ξέρει αν θα αγωνιστεί στη διοργάνωση ή όχι, ενώ αναμένεται και η έγκριση της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚΘ για τη χρήση του Αλεξανδρείου. Είναι δύο αποφάσεις στις οποία οι κυανόλευκοι θα πρέπει να περιμένουν από άλλα ... κέντρα. Αυτό που περνάει από το χέρι τους είναι το ρόστερ.

Ο Ηρακλής περιμένει την απάντηση του Καντζούρη αναφορικά με την παραμονή ή όχι στην ομάδα, ένα ακόμη θέμα που είναι πολύ πιθανό να κλείσει οριστικά μέσα στην εβδομάδα. Από αυτό θα εξαρτηθεί στην πορεία και η στελέχωση του ρόστερ. Ονόματα ακούγονται, προτείνονται, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις.

Ο σύλλογος πάντως δεν ξεχνά τους "μικρούς", ούτε τα τμήματα υποδομής. Όπως ανακοίνωσε ξεκινά ένας κύκλος δοκιμαστικών προπονήσεων στην Ακαδημία Μπάσκετ. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

"Εβδομάδα δοκιμαστικών προπονήσεων στην ακαδημία Μπάσκετ του Ηρακλή ως το Σάββατο 4/6. Ελάτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας υπό τις κατευθύνσεις του πιο ενθουσιώδους προπονητικού επιτελείου της Θεσσαλονίκης που μετρά ήδη αρκετές επιτυχίες. Ελάτε σε ένα προπονητικό πρόγραμμα που έχει ήδη προωθήσει τρεις παίκτες στην αντρική ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ (Γεωργαλάς-Φίλιος-Πετανίδης ) και ακόμα περισσότερους παίκτες στις «μικρές» Εθνικές Ομάδες! Πάνω απ’ όλα όμως είμαστε εδώ για να διδάξουμε σωστά τα μυστικά του αθλήματος από μικρή ηλικία στους αθλητές και να τους εμφυσήσουμε σωστές αρχές και αξίες που δίνει ένα ομαδικό παιχνίδι, δίνοντάς τους έτσι και χρήσιμα εφόδια για την μετέπειτα ζωή τους!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ