17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σε ρόλο προπονητή Μαρκάνεν, Σιάκαμ, Τάκο Φολ και Μπέρτνας

Το ΝΒΑ και η FIBA ανακοίνωσαν ότι 64 αγόρια και κορίτσια από όλες τις ηπείρους, θα ταξιδέψουν στο Σικάγο για το 6ο ετήσιο πρόγραμμα Μπάσκετ χωρίς Σύνορα (Basketball without Borders, BWB), που θα διξαχθεί το τρίημο 14-16 Φεβρουαρίου, παράλληλα με το All Star Game.

O Kαμερουνέζος Πασκάλ Σιάκαμ των Τορόντο Ράπτορς, ο Λετονός Νταϊρίς Μπέρτανς των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, ο Σενεγαλέζος Τάκο Φολ των Μπόστον Σέλτικς και ο Φινλανδός Λόρι Μαρκάνεν των Σικάγο Μπουλς θα είναι προπονητές των παιδιών από την Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και την Αμερική. 

Οι τέσσερις προαναφερθέντες θα πλαισιωθούν και από τις πρώην αθλήτριες του WNBA, Άσλεϊ Μπάτλ, Μισέλ Βαν Γκρόπ, Έμπονι Χόφμαν και κάποιους από τους υπόλοιπους παίκτες που θα συμμετάσουν στο All Star.

Μάλιστα, από τους παίκτες που αγωνίζονται στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, 14 έχουν υπάρξει στο παρελθόν μέλη του προγράμματος Basketball without Borders, μεταξύ αυτών και Ντιάντρε Έιτον (Μπαχάμες, 2016) , Αρ Τζέι Μπάρετ (Καναδάς, 2017) , Ρούι Χατσιμούρα (Ιαπωνία, 2016), Σάι Τζίλτζιους-Αλεξάντερ (Καναδάς, 2016) και Τζαμάλ Μάρει (Καναδάς, 2015). 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ