18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σε επαφές Πεντέλη και Βογιατζής

Η Πεντέλη συνεχίζει την αναζήτηση των παικτών που θα στελεχώσουν το σύνολο που θα σταθεί στην επόμενη Β' Εθνική, με τον Κώστα Βογιατζή να είναι ακόμη μία περίπτωση που... καλοβλέπει.

Την περίπτωση του Κώστα Βογιατζή μοιάζει να εξετάζει σοβαρά η Πεντέλη, θέλοντας να ενισχύσει τη ρακέτα της εν όψει της επόμενης Β' Εθνικής, στην οποία ευελπιστεί να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα την καθιερώσει. Η ομάδα των Βορείων προαστίων βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη και δεν αποκλείεται εκείνος να βρεθεί στο δυναμικό της,

Ενδεχόμενη προσθήκη του Βογιατζή θα αποτελεί μία αξιόλογη περίπτωση, για έναν παίκτη με σταθερά καλή παρουσία την τελευταία πενταετία στον Αμύντα, από τον οποίο αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι. Ο 35χρονος «άσος» βρισκόταν στην ομάδα του Υμηττού και στις δύο τελευταίες εξαιρετικές της χρονιές στην Α2, έχοντας φέτος κατά μέσο όρο 3,4 πόντους ανά αγώνα και 1,5 ριμπάουντ. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Ψυχικό, Δούκα, ενώ επιστρέφει στην Γ’ Εθνική μετά την περίοδο 2009-2010 όταν και κέρδισε την άνοδο με την ΑΕΝΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ