17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε… αργία ο Ζομπανάκης, σε αγωνία το Ρέθυμνο

Την απόφασή του να σταματήσει να χρηματοδοτεί εξ ολοκλήρου την λειτουργία του Ρεθύμνου ανακοίνωσε απόψε στα μέλη της διοίκησης ο Κωσής Ζομπανάκης, καθιστώντας αβέβαιο σε πρώτο άκουσμα το μέλλον της ομάδας.

Οι υποσημειώσεις βέβαια που έβαλε, ότι θα συνεχίσει να συμπαρίσταται στην ομάδα από άλλους ρόλους και ότι θα παραμείνει στο μπάσκετ, άφησαν κάποιες χαραμάδες αισιοδοξίας ότι  μπορεί και να πρόκειται για χάραξη μια άλλης στρατηγικής, όμως, για την ώρα η κατάσταση χαρκατηρίζεται κρίσιμη.

Είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι χωρίς την υλική συμπαράσταση του επί δεκαετία χρηματοδότη της ομάδας, το Ρέθυμνο δεν μπορεί να σταθεί στην επόμενη Basket League. Θεωρείται απίθανο να βρεθεί στην πόλη διάδοχο σχήμα για να αναλάβει το βάρος και να κρατήσει εκεί την ομάδα. Αρα, με τα αποψινά δεδομένα πιθανότερη εξέλιξη είναι το Ρέθυμνο να επιλέξει μια κατώτερη κατηγορία για να κάνει επανεκκίνηση.

Τις επόμενες μέρες βέβαια, αναμένεται η αποσαφήνιση των προθέσεών του και μαζί με αυτές το ξεκαθάρισμα του τοπίου και η οριοθέτηση των στόχων που θα υπάρξουν για την επόμενη χρονιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ