25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σερέλης: «Συμβαίνει πρώτη φορά, το θέλουμε μέχρι τέλους» (vid)

Ο Χρήστος Σερέλης απόλαυσε άλλη μια παράσταση του Λαυρίου του, είδε με τη νίκη επί του Ηρακλή τη δεύτερη θέση να είναι δική του υπόθεση και εξέφρασε τον μεγάλο στόχο που έχει απομείνει.

«Μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, που εννοείται ότι ήταν ένα ματς το οποίο θα κρινόταν αποκλειστικά από τον Παναθηναϊκό, εμείς θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε ότι έχουμε διάρκεια και ότι παίζουμε με το ίδιο στιλ ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Εχουμε πλέον άλλο ένα παιχνίδι για να τελειώσουμε ουσιαστικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Επί της ουσίας ετοιμαζόμαστε ήδη για τα πλέι οφ, με πιθανότερο αντίπαλο τον Κολοσσό αλλά με όποιον και αν πέσουμε θέλουνε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες που έχουμε δημιουργήσει.

Αυτό που περνάει τώρα ο Ηρακλής με τον κορονοϊό και το πέρασαν και πολλές άλλες ομάδες, εμείς είμασταν οι πρώτοι που το είχαμε ζήσει, με 14 κρούσματα. Στην πορεία βέβαια το χρονικό σημείο που μας έπληξε μπορούμε να πούμε ότι μας βοήθησε. Το λέω με την έννοια ότι μετά δε χάσαμε παίκτες και 4-5 μήνες τώρα δουλεύουμε όλοι μαζί. Προφανώς για τον Ηρακλή το να παίζει χωρίς δύο ψηλούς και τον έναν της Εθνικής, αλλάζει τελείως το στιλ της ομάδας, τα παιδιά δεν είναι έτοιμα να παίξουν με αυτές τις συνθήκες και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα.

Εμείς θέλουμε ένα πράγμα. Να διατηρήσουμε τη φόρα μας και τον ενθουσιασμό μας. Δεν έχουμε καταφέρει ποτέ να φτάσουμε σε τέτοιες θέσεις και είναι ένα επιπλέον κίνητρο να κρατηθεί η ομάδα και τον τελευταίο μήνα στην εικόνα και την κατάσταση που είχε στους προηγούμενους». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ