16.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Σερέλης: “Θα παίξουμε και για τον Φίλιππο”

Ο Χρήστος Σερέλης δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του Λαυρίου, παρά την καθαρή ήττα από τον ΠΑΟΚ, διότι, όπως είπε, ο "δικέφαλος" είναι πιο έμπειρος. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο πρώην παίκτη της ομάδας, Φίλιππο Κεσκινίδη, λέγοντας πως στον αγώνα του Σαββάτου το Λαύριο θα παίξει και γι' αυτόν.

"Ήταν ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια", δήλωσε αρχικά. "Είναι πιο έμπειρος και ξέρει τι να κάνει στα πλέι οφ. Δεν είμαι δυσαρεστημένος από τους παίκτες, κάναμε κάποια πράγματα σωστά. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε μία νίκη το Σάββατο. Θέλω να αναφερθώ σε ένα περιστατικό. Χάσαμε έναν αθλητή, ένα νέο παλικάρι 23 ετών, τον Φίλιππο Κεσκινίδη. Είναι δύσκολες στιγμές, θα προσπαθήσουμε το Σάββατο να παίξουμε και γι' αυτόν".

Σχετικά με αυτά που έγιναν για να χάσει η ομάδα του την επαφή με το σκορ είπε: "Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ πιεστικός, τον βοήθησε το σχήμα με τον Άσκα, που είναι πολύ αθλητικός. Σε αυτήν την πίεση δεν αντιδράσαμε ποτέ. Όταν δέχεσαι 82 πόντους εκτός έδρας, είναι δύσκολο να πας στους 83. Είμαστε κυρίως επιθετική ομάδα αλλά θα πρέπει να πάμε το σκορ πιο χαμηλά. Χρειάζεται όμως διαχείριση ειδικά σε παιχνίδια πλέι οφ που δεν τα γνωρίζουμε ακόμη".

Για τις αλλαγές του ΠΑΟΚ είπε: "Είναι πιο αθλητικός, μπορεί να παίξει με τον Ασκα στο “5” να παίξει αλλαγές στα “πικ εν ρολ”. Ο Σόμπι είναι σκόρερ και αθλητικό παιδί. Είναι για πρώτη φορά όλοι μαζί και με αυτές τις προσθήκες έχει πράγματα να κάνει και με βαριά σχήματα και με ελαφριά".

Περράκης: "Δύσκολο να κυνηγάς τον ΠΑΟΚ"

Ο Μιχάλης Περράκης από τη δική του πλευρά δήλωσε: "Για εμάς ήταν ένα ματς γιορτή, αφού παίζαμε για πρώτη φορά στα πλέι οφ. Κάναμε σοβαρή προετοιμασία και φάνηκε στη αρχή. Μπήκαμε δυνατά, αλλά παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα για την οποία τα πλέι οφ είναι σημαντικά. Μας πίεσαν και ξεφύγαμε από αυτά που μας είπαν οι προπονητές μας. Είναι δύσκολο να κυνηγάς τον ΠΑΟΚ στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ενισχυμένος με τον Ασκα και τον Σόμπι. Δεν μπορέσαμε να το γυρίσουμε και πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς του Λαυρίου. Δεν είναι τελικός αλλά θα δώσουμε το 101% όσων μπορούμε. Πιστεύω ότι θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ