23.6 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Σερέλης: «Δεν αρμόζει στο Λαύριο η εικόνα στο τέλος» (vids)

Περισσότερο και από την ήττα πείραξε τον Χρήστο Σερέλη η εικόνα κατάρρευσης του Λαυρίου στην τέταρτη περίοδο του αγώνα με τον Κολοσσό, στη διάρκεια της οποίας δέχτηκε επιμέρους σκορ 20-5. O προπονητής της ομάδας της λαυρεωτικής παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πράγματα που χρήζουν δουλειάς στην άμυνα και στην επίθεση.

 


«Το βασικότερο πρόβλημα μας ήταν ο τρόπος που μπήκαμε στον αγώνα αφού επιτρέψαμε στον Κολοσσό να βάλει 30 πόντους στην πρώτη περίοδο. Έχει πολλούς καλούς, επιθετικούς παίκτες που ξέρουν να διαχειρίζονται τις καταστάσεις. Κάναμε υπερπροσπάθεια για να πλησιάσουμε, κάναμε λάθος όμως και φάγαμε τρίποντο ενώ μειώσαμε στους πέντε και αγχώσαμε τον Κολοσσό. Το δεύτερο που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ο τρόπος που τελειώσαμε τον αγώνα, δεν παλέψαμε καθόλου και αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στο Λαύριο και στην προσπάθεια που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια» είπε αρχικά.

 


Σχολιάζοντας τη συνολική εικόνα του Λαυρίου, ο Χρήστος Σερέλης τόνισε: «Έχουμε να διαχειριστούμε κάποια πράγματα στην άμυνα και στην επίθεση. Μία ήττα στην έδρα σου πάντα σε κλονίζει. Πιο πολύ με πείραξε όμως η μη αντίδραση στο τελευταίο δεκάλεπτο γιατί νωρίτερα είχαμε μία αντίδραση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως ήμασταν τραγικοί».

 


Για το αν λείπει το μακρινό σουτ από το Λαύριο, είπε: «Αυτό λέει η στατιστική. Στα παιχνίδια που έχουμε βάλει επτά τρίποντα που δεν είναι μεγάλο νούμερο, έχουμε κερδίσει. Το θέμα είναι να βγάλουμε ξεμαρκάριστα σουτ και αυτό δεν το κάναμε ούτε σήμερα, ούτε με τον Ιωνικό.

 


Ο Σερέλης κατέληξε λέγοντας: «Εμείς ψάχνουμε να βρίσκουμε πάντα τι φταίει μέσα στην ομάδα. Χαμογελάω γιατί εμείς παίζουμε μπάσκετ ενώ τα τελευταία δύο χρόνια υπάρχει κόσμος που δίνει μάχη για τη ζωή του» και αρνήθηκε ότι το Λαύριο έχει βγει στην αγορά για παίκτη.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ