20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σερέλης: “Δεν έχω λόγια πλέον για τους παίκτες μου” (vid)

Το Λαύριο σημείωσε μία ακόμη μεγάλη νίκη στη φετινή Basket League την οποία πανηγύρισε. Νίκησε την ΑΕΚ για τρίτη φορά φέτος, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, μίλησε για αυτό το θετικό αποτέλεσμα, τους παίκτες του και τους στόχους της ομάδα του.

"Ήρθαμε εδώ να παίξουμε το παιχνίδι μας, το παιχνίδι που μας αρέσει και μας βολεύει καλύτερα", τόνισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, αν και φάνηκε πως θα προτιμούσε να συνεχίσει να το γιορτάζει με τους παίκτες του και πρόσθεσε: "Θέλαμε για άλλη μία φορά φέτος να δείξουμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο αυτή τη χρονιά. Παρά το ότι στην αρχή η ΑΕΚ είχε τον ρυθμό του αγώνα και το έλεγχε και είχε πάρει και μικρές διαφορές, είπαμε στο δεύτερο ημίχρονο πως πρέπει να τρέξουμε περισσότερο, να πάμε πιο δυνατά στις επαφές, στην άμυνα, στην επίθεση. Δεν έχω λόγια να πω για τους παίκτες μου. Τα παιδιά είναι εξαιρετικά! Είναι τέσσερις μήνες που δουλεύουμε πολύ σκληρά και είναι σε εκπληκτική κατάσταση".

Στην παρατήρηση πως "το Λαύριο αρνείται να χάσει" σχολίασε: "Δεν αρνούμαστε να χάσουμε. Δεν είναι αυτό το θέμα. Η δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση είναι τεράστια. Βγαίνει στο παιχνίδι. Τα παιδιά πιστεύουν ο ένας στον άλλο. Ακόμη κι αν δεν πάει καλά κάποιος, όπως ο Ντέιβις σήμερα που για 35-37' δεν ήταν καλός, ήταν αποφασιστικός στο τέλος. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έγινε σήμερα. Νικήσαμε 3η φορά την ΑΕΚ, μία τον Παθαηναϊκό, μία τον Προμηθέα, δύο το Περιστέρι! Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε φέτος στην αρχή της χρονιάς ότι θα μπορούσαμε να φέρουμε αυτά τα αποτελέσματα".

Στην ερώτηση για το ποιοι είναι οι στόχοι του Λαυρίου πλέον και αν αυτοί έχουν αλλάξει μετά από αυτά τα αποτελέσματα, απάντησε: "Δεν υπάρχει θέμα στόχων ή κατάκτησης τίτλων. Προσπαθούμε κάθε φορά να βλέπετε αυτή την εικόνα που είδατε σήμερα. Ήδη είμαστε επιτυχημένοι. Ήδη είμαστε ικανοποιημένοι. Αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε. Θα προσπαθήσουμε περισσότερο. Καταλαβαίνω την ερώτηση, αλλά για εμάς οι στόχοι μας δεν μπορούν να αλλάξουν. Είμαστε το Λαύριο. Κάθε χρόνο ξεκινά για να σωθεί και να πετύχει ότι καλύτερο. Φέτος, η σωτηρία, οι νίκες ήρθαν νωρίς. Το βασικό για μένα είναι όταν θα χάσουμε και θα έχουμε ήττες, να παρουσιάσουμε μια εικόνα σαν και αυτή. Ακόμη και αν χάναμε σήμερα η εικόνα μας ήταν αυτή, ήταν καλή".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ