21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σερέλης: “Βγήκαμε από τη λογική του παιχνιδιού” (vid)

To Λαύριο ηττήθηκε εντός έδρας από τον Προμηθέα Πάτρας στον πρώτη ημιτελικό της Basket League. Ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στην ήττα της ομάδας του και σε αυτό το 0-1 με το οποίο μπαίνει στα play offs.

"Στην άμυνα δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τον Κλαβέλ και μας μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα", τόνισε ο προπονητής του Λαυρίου και συνέχισε: "Όταν "τρως" αυτά τα σουτ κλονίζεται η αμυντική σου συμπεριφορά. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονοα, αλλά προσπαθήσαμε περισσότερο μέσα από την επίθεση και όχι από την άμυνα. Βγήκαμε από τη λογική του παιχνιδιού. Ο Προμηθέας ήταν περισσότερο στο πνεύμα του αγώνα και κατάφερε να νικήσει".

Η συνέχεια θα γραφτεί στην Πάτρα με τον Προμηθέα να έχει κάνει το break στην έδρα του αντιπάλου: "Δεν έχουν και τόση σημασία οι έδρες. Ότι και να γινόταν και να νικούσαμε εμείς το ίδιο θα έλεγα.Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Θα δούμε τα λάθη μας, θα δούμε το βίντεο και ίσως να είμαστε και πιο ελεύθεροι στο μυαλό. Δεν έχουμε και πολλές μέρες έτσι κι αλλιώς προετοιμασίας. Ίσως να μας βγει και σε καλό αυτό που έγινε. Η ομάδα έχει δείξει πως πιστεύει όλα τα παιχνίδια. Και σήμερα το πιστεύαμε. Όταν βρεθήκαμε πίσω αντιδράσαμε, ο Προμηθέας βρέθηκε ξανά μπροστά... Ίσως να έπαιξε ρόλο και η απειρία. Αλλά νομίζω πως θα μπούμε πιο δυνατά, με μεγαλύτερη συγκέντρωση και πιο επιθετικοί στην άμυνά μας στη συνέχεια".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ