20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σερέλης: “Ήταν το πάθος και η καρδιά του μαχητή (vid)

Το Λαύριο έκανε ποδαρικό στην Ευρώπη με νίκη σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στο φινάλε με το τελικό 65-63 να σφραγίζει τη νίκη. Ο Χρήστος Σερέλης είχε αρκετά να πει για την ομάδα του, για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ντιζόν και τον τρόπο που αυτό ήρθε.

"Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε τύχη ή μαγκιά", τόνισε ο προπονητής του Λαυρίου, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών CosmoteSports, για να προσθέσει: "Είχαμε το πάθος και την καρδιά του μαχητή. Είχαμε τον ενθουσιασμό για το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε σε ένα μεγάλο γήπεδο να ζεστάνουμε τον κόσμο και στο τέλος να βγάλουμε δυο - τρεις άμυνες πάνω. Και νομίζω ότι σήμερα νικήσαμε, γιατί ακολουθήσαμε για 40 λεπτά το ίδιο πλάνο. Επιθετικά είχαμε κάποια σουτ που βγήκαν από καλές προσπάθειες, αλλά τα χάσαμε. Αυτό μας άγχωσε λιγάκι και γι' αυτό κάναμε κάποια λάθη στον αιφνιδιασμό που θα μπορούσαν να μας δώσουν εύκολους πόντους.  Η άμυνά μας, όμως, ήταν πολύ καλή και μας έδωσε τη νίκη».

Στην ερώτηση αν αισθάνεται περήφανος για την ομάδα του τόνισε: "Αισθάνομαι περήφανος και για τα 40 λεπτά, γιατί τα παιδιά ακολούθησαν το πλάνο, αγχώθηκαν, αλλά όταν το παιχνίδι κρίνεται σε τρεις - τέσσερις άμυνες και τις έχεις βγάλει εκτός από ένα τρίποντο που δεχθήκαμε, νομίζω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί τα παιδιά έδειξαν ότι θέλουν να κερδίζουν και σε αυτή τη διοργάνωση".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ