14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σεγκούρα: «Περήφανος που παλέψαμε» (vid)

Ο Κούρο Σεγκούρα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του με τον Παναθηναϊκό παρά την ήττα, με τον τεχνικό του Ιωνικού να αναφέρεται... στα δύο καρπούζια με την Ευρώπη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Είχε μία δύσκολη εβδομάδα με δύο ήττες εκτός έδρας. Είμαι περηφανος για τους παίκτες μου, πάλεψαν για 34-35 λεπτά. Στα αποδυτήρια τους ευχρίστησα για την προσπάθεια. Δεν ήταν αρκετό κόντρα στον Παναθηναϊκό και γενικά να παίζεις καλά ια 34-35 λεπτά. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Έχουμε κι εμείς μία δύσκολη εβδομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να ξεχάσουμε τα όσα έγιναν σήμερα».

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι και την δυσκολία με την Ευρώπη: «Όταν χάνεις δεν είσαι χαρούμενος. Παλέψαμε όμως. Αν παίζεις με ενέργεια, συγκέντρωση και πάθος κερδίζεις κάθε αντίπαλο. Αν δεν το κάνεις αντίστοιχα χάνεις. Είναι δύσκολο να συνδυάσεις την Ευρώπη με τα παιχνίδια της Ελλάδας. Οι παίκτες μου θα μάθουν από την διαδικασία αυτή. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου. Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα. Αύριο έχει μία σύντομη προπόνηση και την Τετάρτη θα έχουμε ξεκουραστεί για το παιχνίδι».

Για το αν του λείπει η Ισπανία και πώς νιώθει στην Ελλάδα: «Είμαι πολύ καλά εδώ εγώ και η οικογένειά μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ιωνικό. Η διοίκηση έχει δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες. Βλέπω παιχνίδια της Εuroleague, είδα τα ματς με Μπασκόνια και Ρεάλ. Ο Παναθηναϊκός είναι στην αρχή της σεζόν του. Προσπαθεί να χτίσει πράγματα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ