19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαρικόπουλος: “Η προσοχή μας στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα”

Ο Ζήσης Σαρικόπουλους εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Σαραγόσα για τη 13η αγωνιστική του Basketball Champions League.

«Συγχαρητήρια στη Σαραγόσα. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα νίκησαν μια επίσης πολύ φορμαρισμένη ομάδα του Basketball Champions League, την Ντιζόν εκτός έδρας με διαφορά 32 πόντων.

Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, επειδή η προσοχή μας στρέφεται περισσότερο στο ελληνικό πρωτάθλημα και στα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά εφόσον δεν καταφέραμε  να προκριθούμε στην επόμενη φάση, πρέπει να προετοιμαστούμε για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους μας που ήταν δίπλα μας σε κάθε εκτός έδρας, ακόμα και στα πιο μακρινά μέρη. Ανεξάρτητα από το πόσοι ήταν, ήταν στο πλευρό μας από την αρχή μέχρι το τέλος. Εκ μέρους όλης της ομάδας θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και πως τους χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος της σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ