15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σαλούστρος: “Είναι… κόλαση, αλλά αντέχουμε”!

Οσο πιο γλαφυρός μπορούσε ήταν ο Χρήστος Σαλούστρος που εκπροσώπησε τους παίκτες του Προμηθέα στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς και την μεγάλη νίκη επί της Νεπτούνας.
«Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και ένα πολύ ωραίο κοινό. Γνωρίσαμε μια δύσκολη ήττα στο τέλος στο Στρασβούργο, θέλαμε να μην μας πάρει από κάτω και πήγαμε και πήραμε μια μεγάλη νίκη στον πόντο στο Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα. Εδώ, πάιξαμε το τρίτο μας εκτός έδρας παιχνίδι κι έρχεται άλλο ένα το Σάββατο για το πρωτάθλημα. Είναι... κόλαση το πρόγραμμα αλλά το ελέγχουμε είμαστε δυνατοί. Συγχαρητήρια σε όλους".
Ο... κάθιδρος αλλά ανακουφισμένος Μάκης ΓΙατράς είπε: " Ηταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Είμαστε συγκεντρωμένοι για μεγάλο διάστημα στην τακτική μας, είχαμνε τόσα προβλήματα και ήρθε και του Γκίκα που ήταν άρρωστος από το Σάββατο, δεν προπονήθηκε και αποφασίσαμε τελευταία στιγμή να τον βάλουμε να μας βοηθήσει. Είναι τέτοιο το πρόγραμμά μας που πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη, να χαρούμε λίγο και αμέσως να σκεφτούμε το ματς του Σαββάτου με άλλη μια δύσκολη ελληνική ομάδα στην έδρα της".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ