17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σαλίν στο basketa.gr: «Βγάζει συνεχώς παίκτες η Φινλανδία!» (vid)

Η Φινλανδία λύγισε την αντίσταση της Πολωνίας μετά από δύο παρατάσεις, φτάνοντας στην δεύτερη νίκη της στο Ευρωμπάσκετ.

Ο Σάσου Σαλίν μίλησε στην κάμερα του basketa.gr για την Ελλάδα, το φινλανδικό μπάσκετ αλλά και την υποστήριξη των φιλάθλων στο Ελσίνκι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κούραση μετά από 2 παρατάσεις: «Είμαι λίγο κουρασμένος αλλά εντάξει, νεός είμαι!».

Για το αν θεωρεί πως η Φινλανδία έχει προκριθεί: «Όχι, έχουμε ακόμη δύο δύσκολα παιχνίδια εδώ, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε».

Η γνώμη του για την Ελλάδα: «Παίζουν πολύ καλά, προφανώς ψάχνονται λίγο, αφού έχασαν τον Αντετοκούνμπο πριν το τουρνουά αλλά απ’όσα είδα στο ματς με την Σλοβενία, βρίσκονται σε καλό επίπεδο».

Για την πορεία της Φινλανδίας: «Είμαστε σε ένα μεγάλο ταξίδι και πλέον αποδίδει καρπούς, παίζουμε καλά τόσο στις μικρές όσο και στην ανδρική ομάδα. Βγαίνουν συνεχώς νέοι παίκτες από την Φινλανδία!».

Για το τι πρέπει να κάνουν κόντρα στην Ελλάδα: «Να παίξουμε ξανά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας, να μην τα παρατήσουμε και να προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε».

Για τις εμφανίσεις του Μαρκάνεν: «Ξέρω τι δυνατότητες έχει, κάνει το… δικό του,είναι απίστευτος».

Για την στήριξη του κόσμου: «Είναι θαυμάσιο, ξεκινήσαμε όταν ήταν σχεδόν άδειο το γήπεδο. Ζούμε μεγάλες στιγμές και ελπίζω να συνεχίσουμε. Δεν είναι όπως το χόκεϊ βέβαια (γέλια). Είμαι πολύ χαρούμενος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ