23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σίμονς: Αποφασισμένος να μην ξαναπαίξει στους Σίξερς

Ο Μπεν Σϊμονς είναι αποφασισμένος να μην ξαναπαίξει στους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Η κριτική που δέχθηκε τη σεζόν 2020-21 και ιδιαίτερα την περίοδο των play offs, το γεγονός ότι ένιωσε πως δεν είχε τη στήριξη της ομάδας απέναντι σε όλο αυτό που αντιμετώπισε, τον οδηγεί στην έξοδο.

Ο Σίμονς, σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόσκι, δεν θα εμφανιστεί στο καμπ της ομάδας που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα και σκοπεύει να μην ξαναπαίξει γι' αυτήν. Ο 25χρονος γκαρντ έχει ζητήσει να γίνει ανταλλαγή, λέγοντας πως δεν σκοπεύει να ξαναπαίξει στο ΝΒΑ με τη φανέλα της νυν ομάδας της.

Σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ομάδας ξεκαθάρισε τη θέση του στα τέλη Αυγούστου, αλλά το γεγονός ότι παραμένει στη Φιλαδέλφεια με συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει 147 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι Σίξερς πάντως έχουν ξεκαθαρίσει πως αν δεν παρουσιαστεί στην προετοιμασία, τότε κάθε μέρα θα του επιβάλλεται πρόστιμο! Παράλληλα, οι δύο ισχυροί άνδρες στην διοίκηση και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Ντάριλ Μόρεϊ και ο Ντοκ Ρίβερς, έχουν ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως τον περιμένουν στην ομάδα, να παραμείνει δίδυμο με τον Τζόελ Εμπίντ.

Οι Σίξερς έχουν τους δικούς τους κανόνες που τους επιτρέπουν να επιβάλλουν πρόστιμα ακόμη κι αν ένας παίκτης χάσει μια media day, ή μια προπόνηση. Αν συνεχίσει στον ίδιο δρόμο για κάθε χαμένο παιχνίδι το πρόστιμο θα είναι 227.613 δολάρια! Το συμβόλαιό του ωστόσο υπαγορεύει πως θα πρέπει ως την 1η Οκτωβρίου να εισπράξει το 50% του ποσού που αυτό προβλέπει. Στην περίπτωσή μας, το 50% των 33 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει να παίρνει φέτος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ