23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σέλτικς: Σύλληψη και βαριές κατηγορίες για το μπουκάλι (vid)

O Κάιρι Ίρβινγκ ως πρώην παίκτης των Μπόστον Σέλτικς βρέθηκε στο στόχαστρο των φίλων της ομάδας στον τέταρτο αγώνα των προημιτελικών της Ανατολής. Οι δικοί του Μπρούκλιν Νετς νίκησαν, έκαναν το 3-1, ο ίδιος ήταν από τους κορυφαίους και πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια κάποιος σκέφτηκε πως ήταν καλή ιδέα να του πετάξει ένα μπουκάλι. Η αντίδραση ήταν άμεση και ο 21χρονος Κόουλ Μπάκλεϊ συνελήφθη και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

Ο Μπάκλεϊ δεν θα αποκλειστεί απλά από μελλοντικούς αγώνες στο TD Garden. Κατηγορήθηκε για επίθεση με επικίνδυνο όπλο που θα μπορούσε να καταλήξει σε σοβαρή σωματική βλάβη, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία της Βοστώνης. Ο 21χρονος συνοδεύτηκε άμεσα εκτός γηπέδου μετά το συμβάν και στη συνέχεια παραδόθηκε από τους υπεύθυνους ασφαλείας και των Σέλτικς στις αρχές.

"Νιώθεις πως απλά οι φίλαθλοι νομίζωουν πως έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό", τόνισε ο Ίρβινγκ, τον οποίο πάντως το μπουκάλι δεν πέτυχε. "Πληρώνουν τα εισιτήριά τους, οκ, είμαι ευγνώμων που έρχονται και βλέπουν ωραία παιχνίδια. Αλλά δεν είμαστε στο θέατρο. Δεν πετάμε ντομάτες ή τυχαία αντικείμενα στον κόσμο που δίνει την "παράσταση".

"Θα στηρίξουμε και θα δώσουμε κάθε δυνατή βοήθεια στην αστυνομία, καθώς το συμβάν εξετάζεται", τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του TD Garden. "Έχουμε μηδενική ανοχή σε τέτοια θέματα και αν αποδειχθεί πως είναι ο ένοχος τότε θα αποκλειστεί διά βίου από το γήπεδο".

Τα συμβάντα αυτά, άγνωστα στο ΝΒΑ πριν από λίγα χρόνια, έχουν γίνει καθημερινότητα στα play offs. Στη Φιλαδέλφεια πέταξαν ποπ κορν στον Ράσελ Ουέστμπρουκ, στη Νέα Υόρκη έφτυσαν τον Τρε Γιανγκ των Χοκς, ο πατέρας του Τζα Μοράντ, Τι, δήλωσε πως δέχθηκε λεκτική επίθεση ρατσιστικού περιεχομένου στον αγώνα με τη Γιούτα στο Σολτ Λέικ Σίτι.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ