21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σέλτικς και «Μαβς» παλεύουν για τον Ουόκερ

Ο Κέμπα Ουόκερ ψάχνει την καλύτερη λύση για το μέλλον του και οι Σέλτικς με τους Μάβερικς μοιάζουν έτοιμοι να τον «ντύσουν» στα χρώματά τους.

Η φετινή free agency του ΝΒΑ είναι απολαυστική... πριν καν αρχίσει, καθώς πρέπει να περιμένουμε την 1η Ιουλίου για οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση ή ραντεβού. Αρκετοί παίκτες, βέβαια, μιλούν ήδη με ομάδες, ικανοί να αλλάξουν ισορροπίες κι ένας εξ αυτών είναι ο Κέμπα Ουόκερ, που μοιάζει αυτή τη στιγμή να βρίσκεται ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Ντάλας Μάβερικς.

Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να έχει δηλώσει, ότι επιθυμία του είναι να μείνει στους Σάρλοτ Χόρνετς, αλλά έχει ξεκαθαρίσει επίσης, ότι θέλει να βρίσκεται σε ομάδα που κερδίζει και αυτό δε συμβαίνει εκεί, όπου είναι τώρα ηγέτης. Η προοπτική να ηγηθεί των «Κελτών» στη μετά-Ίρβινγκ εποχή, όπως και το να δημιουργήσει μια μεγάλη τριάδα στο Τέξας με τους Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις, μπορούν να χαρακτηριστούν ως αρκετά δελεαστικές.

Το CBS Sports τονίζει σε ρεπορτάζ του, ότι αυτές οι δύο ομάδες είναι και οι επικρατέστερες, για να αποσπάσουν την υπογραφή του. Ο Ουόκερ μετρά κατά μέσο όρο 19.8 πόντους, 5.5 ασίστ, 3.8 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα και 35.7% στα τρίποντα ανά παιχνίδι στις πρώτες του 8 σεζόν με τους Χόρνετς και η μεταγραφή του, μπορεί να αλλάξει την ιστορία της ομάδας, που θα τον αποκτήσει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ