22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σάρας: “Για τον Νάιτζελ” (vid)

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ένα γήπεδο που ήταν για χρόνια το δικό του σπίτι και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αφιέρωσε τη νίκη στους παίκτες του που έλειπαν. Στους τραυματίες, όπως ο άλλος πρώην "πράσινος" Νικ Καλάθης, αλλά και στον Νάιτζελ Χέις, που βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό.

Ο Σάρας έκανε μια ξεχωριστή διαφορά στον Χέιζ: "Την αφιερώνουμε την νίκη στον Νάιτζελ, ο οποίος είναι κλεισμένος σε ένα ξενοδοχείο στην Αθήνα και γιορτάζει τα γενέθλιά του μόνος του. Οπότε αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν. Ελπίζω να μας βλέπει και να τον κάναμε περήφανο".

 

'

O Γιασικεβίτσιους ανταπάντησε στην παρατήρηση πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον αγαπάνε πως και αυτός τους αγαπάει, προσθέτοντας: "Ελπίζω να μην αλλάξει αυτό στο μέλλον!"

Αργότερα δέχθηκε ερωτήσεις για τον αγώνα: "Μιλήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε πως το να δεχθούμε 49 πόντους σε ένα ημίχρονο είναι απαράδεκτο. Βγήκαμε και θέσαμε έναν στόχο, να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό κάτω από τους 16 πόντους. Νομίζω έβαλαν λιγότερους (σ.σ. 15-27 το επιμέρους στην τρίτη περίοδο). Είχαμε το μομέντουμε και αισθανθήκαμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν. Θα έπρεπε να είχαμε κλείσει το παιχνίδι λίγο ευκολότερα με δεδομένο ότι βρεθήκαμε στο +9. Αλλά πολλά μπορεί να συμβούν. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το χαρακτήρα που έδειξαν. Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση για εμάς. Αλλά αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο: Ο χαρακτήρας δίνει νίκες και ο επόμενος παίκτης που θα πάρει χρόνο στη θέση ενός τραυματία".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ