25.2 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Ρόμπερτς: «Δεν υπάρχει τίποτα ανεύθυνο»

Μετά το Μάικ Μπας και η Μίσελ Ρόμπερτς υπερασπίστηκε τις ομάδες του ΝΒΑ, που υποβάλλουν τους παίκτες τους σε προληπτικό ιατρικό έλεγχο για τον κορονοϊό.

Εφτά παίκτες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως νόσησαν από τον ιό COVID-19 και οι ομάδες προχωρούν σε τεστ, φοβούμενες για νέα κρούσματα. Οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Φιλαδέλφεια Σίξερς είναι οι τελευταίες που ενημέρωσαν πως περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ενώ οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ανακοίνωσαν ήδη πως κανένα μέλος τους δεν νοσεί. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ Ντε Μπλάζιο άσκησε κριτική στις ομάδες, ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του ΝΒΑ και εκτελεστικός αντιπρόεδρος τού απάντησε ήδη και το ίδιο έκανε, μία ημέρα μετά, και η Μισέλ Ρόμπερτς.

Η επικεφαλής της Ένωσης Παικτών ΝΒΑ (NBPA) δήλωσε στο ESPN πως οι παίκτες δεν άξιζαν να επικριθούν επειδή έκαναν εξετάσεις για τον κορονοϊό, καθώς: «Δεν υπάρχει τίποτα ανεύθυνο σε αυτό, εάν έχεις αυτές τις πληροφορίες ότι μπορεί να έχεις προσβληθεί από κορονοϊό, να προσπαθήσεις να εξεταστείς. Το πρόβλημα ότι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να εξεταστούν και, κατά την άποψή μου, αυτό είναι θέμα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Εκείνοι ήταν υπεύθυνοι για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε προστατευμένοι και νομίζω ότι απέτυχαν. Έχω πει ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να περιμένουν στην ουρά, ο πληθυσμός που κινδυνεύει θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα εξεταστεί. Εάν η κυβέρνηση είχε κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει δεν θα ανταγωνιζόμασταν για μια ευκαιρία να εξεταστούμε. Νομίζω ότι θα ήταν ανεύθυνο για τις ομάδες να μην εξετάσουν τους παίκτες και τα στελέχη τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ