23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ρουτκάουσκας, Πολυτάρχου και σκέψεις για Γούντς στον Ηρακλή

Ο Ηρακλής θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του, και έτσι ετοιμάζεται να επαναφέρει στο ρόστερ του τον 26χρονο σέντερ, Ρονάλντας Ρουτκάουσκας, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο φαβορί να αντικαταστήσει τον Εντβίνας Σέσκους, ο οποίος δεν έχει πείσει τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη με την ως τώρα παρουσία του.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αποκτήσει θέση σε διαφορετική θέση, αλλάζοντας τον Λιθουανό σούτινγκ γκαρντ, Εντβίνας Σέσκους, με τον συμπατριώτη του Ρονάλντας Ρουτκάουσκας, ο οποίος αγωνίστηκε στον «γηραιό» την σεζόν 2016-2017 αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις έχοντας 11,4 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα, και αποτελώντας ενδεδειγμένη λύση από τη στιγμή που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο Ιβανώφειο. Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Γαλλία και την Λοριέν.

Για την ενίσχυση στις θέσεις των περιφερειακών ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θέλει να βάλει στο δυναμικό του τον Μιχάλη Πολυτάρχου, ο οποίος μόλις σήμερα (30/9) έμεινε ελεύθερος από το Περιστέρι. Ο 35χρονος Ναξιώτης γκαρντ αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας των Δυτικών προαστίων στην πορεία ανόδου προς την Basket League την περσινή σεζόν, και διαθέτει εμπειρία πρωταθλητισμού, έχοντας κάνει την ίδια διαδρομή με ΑΕΚ και Ίκαρο Καλλιθέας.

Σκέψεις υπάρχουν για τον Έλληνα, Τόνι Γουντς, ο οποίος έχει έχοντας παντρευτεί στην Λαμία διαμένει στην πόλη της Φθιώτιδας. Ο 28χρονος σέντερ, ο οποίος συμμετείχε στην προετοιμασία του Έσπερου Λαμίας, αποτελεί μια ακόμη περίπτωση που εξετάζουν στον Ηρακλή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ