15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρογκαβόπουλος: «Υπάρχουν άνθρωποι στην ΑΕΚ που τους αγαπώ» (vids)

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος και ο Νίκος Γκίκας μίλησαν για τη νίκη-πρόκριση του Προμηθέα Πάτρας επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ.

Οι Πατρινοί κυριάρχησαν απόλυτα στο μεγαλύτερο κομμάτι του ημιτελικού κι έφτασαν στην επικράτηση τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό 88-71.

Ο νεαρός φόργουορντ ήταν εξαιρετικός με 16 πόντους και μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε:

«Αυτό που μας ζητάει ο κόουτς είναι να παίζουμε ομαδικά και γρήγορα. Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα και ελπίζω να κάνουμε κάτι ανάλογο και αύριο. Μου αρέσει πολύ εδώ. Ο κόσμος και η ομάδα με έχει αγκαλιάσει και ανυπομονώ για τη συνέχεια».

Για το αν είδε το παιχνίδι ως εκδίκηση:

«Δεν το βλέπω έτσι. Αν το έβλεπα έτσι θα ήταν ένα κακό παιχνίδι. Υπάρχουν άνθρωποι στην ΑΕΚ που τους αγαπάω πολύ και δε θα το έβλεπα ποτέ κάπως αλλιώς».

Από την πλευρά του ο 30χρονος γκαρντ πρόσθεσε: 

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που το είχαμε σημαδέψει, παίζοντας στην έδρα μας. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Παλέψαμε, βρεθήκαμε σε καλύτερη μέρα από την ΑΕΚ. Καταφέραμε και κερδίσαμε εύκολα το παιχνίδι έχοντας περισσότερες επιλογές από την ΑΕΚ. Είχαμε πιο πολλές λύσεις, η ΑΕΚ έχει δύο παιδιά τραυματίες. Έχουμε δώσει μεγάλο βάρος στην άμυνα και στη φυσική κατάσταση. Αυτό είναι το ισπανικό μοντέλο. Παίξαμε σε υψηλό τέμπο και η ΑΕΚ δε μπόρεσε να ακολουθήσει και γι’ αυτό πήραμε και τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτά τα στοιχεία θέλει ο κόουτς και νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ