19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ριζούλης : «Είναι η σημαντικότερη επιτυχία της ιστορίας μας»

Στην Α2 Ανδρών παρέμεινε ο Ερμής Αγιάς μετά την χθεσινή (28/4) του νίκη επί του Δούκα με 92-81, φτάνοντας τις πέντε συνεχόμενες νίκες με τον Στέφανο Πέρκο στον πάγκο του, και καθαρίζοντας την παραμονή, παρά τον μηδενισμό που κουβαλάει.

Ο πρόεδρος της Θεσσαλικής ομάδας, Θεόδωρος Ριζούλης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν την ομάδα του στην φετινή χρονιά:

"Με την ευκαιρία της παραμονής της ομάδας μας στην Α2 εθνική κατηγορία μπασκέτ θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές , προπονητές , γυμναστές και στους φιλάθλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την αγωνιστική περίοδο .

Είναι η σημαντικότερη επιτυχία της ιστορίας μας μέχρι την επόμενη. Φυσικά ο δρόμος για την παραμονή δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα . Περάσαμε πολλές δυσκολίες τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά . Αυτό που κάποιοι πήγαν να μας το στερήσουν έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ εμείς με την αγωνιστική και μόνον αξία μας το κερδίσαμε εντός . Και αυτό είναι η μεγαλύτερη δικαίωση μας !! Ενωμένοι συνεχίζουμε για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον !!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ