20.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ριζούλης: «Αναμένουμε την τιμωρία των διαιτητών»! (vid)

Η Λάρισα έχασε την ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη, πιθανότατα παραμονής, στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ που κρίθηκε στην παράταση και οι Θεσσαλοί ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν ένα φάουλ που υποστηρίζουν ότι έπρεπε να δοθεί στον Τζέρι Σμιθ, σε προσπάθεια για τρίποντο σε καθοριστικό σημείο λίγο πριν από τη λήξη της παράτασης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ, Θόδωρος Ριζούλης έκανε σήμερα μια δήλωση για το θέμα, πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η Λάρισα δεν έκανε ένσταση για τη φάση διεκδικώντας πιθανότητα επανάληψης του αγώνα όπως είχε συμβεί σε παρόμοια περίπτωση με... θύμα τότε τον χθεσινό της αντίπαλο, ΠΑΟΚ.

«Σε έναν αγώνα που ο ΕΣΑΚΕ άλλαξε την ημερομηνία του δυο φορές και η ΚΕΔ μια φορά τον διαιτητή ο ΠΑΟΚ κέρδισε χάρη στον μη καταλογισμό καταφανέστατου φάουλ για τρεις βολές πάνω στον Σμιθ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι για ανάλογο φάουλ επαναλήφθηκε ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ πριν λίγο καιρό. Περιμένω την τιμωρία των διαιτητών της αναμέτρησης από τον παρατηρητή του αγώνα», ήταν η δήλωσή του.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ