21.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ρεμεντέλας: “Θα γράψουμε βιβλίο…”

Το Ψυχικό κερδίζει και χάνει παιχνίδια στον πόντο και ο προπονητής του, Γιώργος Ρεμεντέλας είναι έτοιμος να… γράψει βιβλίο για τις ειδικές καταστάσεις στο μπάσκετ. 

Ο τεχνικός των “Σκίουρων” αναφέρθηκε τόσο στο νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της ΑΕΛ όσο και στην συνέχεια από την οποία, δεν θέλει να απουσιάζει ο κόσμος της ομάδας: “Η φετινή χρόνια έχει εξελιχτεί σε ένα σίριαλ με θρίλερ αγώνες ακατάλληλους για μη έχοντες γερά στομάχια. Είναι το ενδέκατο νομίζω παιχνίδι που κρίνεται στο τελευταίο λεπτό και νομίζω θα γράψουμε βιβλίο πλέον για τη σημασία της προπόνησης στις ειδικές καταστάσεις στο μπάσκετ! Και τολμώ να πω ότι χάσαμε δυο παιχνίδια τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές μέσα από τα χέρια μας και πήραμε τελικά ένα με δυσκολότερες συνθήκες από τα άλλα. Έτσι είναι ο αθλητισμός” τόνισε αρχικά ο Ρεμεντέλας για να συνεχίσει: 

“Είμαι περήφανος για τα παιδιά που πάντα βρίσκουν τρόπο να σηκώνουν ανάστημα μετά από ατυχίες και αυτό να το επαναλαμβάνουν πολλές φορές πράγμα το όποιο θα είναι και η σπουδαιότερη κληρονομιά μας φέτος. Δηλαδή η διαμόρφωση του χαρακτήρα! Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια και στον αντίπαλο και στον προπονητή του ο οποίος είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, ο οποίος στην παρθενική του συμμετοχή στο δυσκολότερο πρωτάθλημα της Ελλάδας και ίσως και ένα από αυτά με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας ευρωπαϊκά (όχι σε ποιότητα για να μην ακουστεί γελοίο αλλά σε επίπεδο τακτικής αντιμετώπισης όσο κι αν ακούγεται τραβηγμένο κατά τη γνώμη μου) τα πάει περίφημα. Η συνεχεία προμηνύεται εξίσου συναρπαστική, εμείς παίρνουμε κάθε φορά ένα-ένα τα παιχνίδια και τα αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σημασία. Ελπίζω να έχουμε κόσμο στο γήπεδο το προσεχές Σάββατο σε ένα παιχνίδι σημαντικό για την ομάδα. Μπράβο στους παίχτες μας, μπράβο στην ομάδα”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ