19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ρεκόρ οι Τζαζ, ήττα οι Μπακς (vids)

Οι Γιούτα Τζαζ έκαναν ρεκόρ στην ιστορία τους στα τρίποντα κι ανάγκασαν τους Μιλγουόκι Μπακς σε ήττα, με 131-118, μες στο «Fiserv Forum».

Οι «μορμόνοι» ευστόχησαν σε 25 σουτ από την περιφέρεια, επίδοση-ρεκόρ στην ιστορία τους στο ΝΒΑ, έθεσαν από νωρίς τις βάσεις της επικράτησής τους και υποχρέωσαν τα «ελάφια» στην πρώτη ήττα τους ύστερα από τρεις σερί επιτυχίες, με τον Ντόνοβαν Μίτσελ να τελειώνει με 32π., πέντε ριμπάουντ και εφτά ασίστ, τον Τζόρνταν Κλάρκσον με 26π. και έξι ριμπάουντ, τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 20π. και το Ρόις Ο’ Νιλ με 18π., οκτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Ρούντι Γκομπέρ έμεινε στους 9π., αλλά είχε δεκατέσσερα ριμπάουντ και τέσσερα κοψίματα.

https://www.youtube.com/watch?v=byK1OQlictk

https://www.youtube.com/watch?v=fZAYHdx5rr8

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν  μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα των γηπεδούχων, παρά τους 35π. του, ενώ είχε ακόμα οκτώ ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Ο Κρις Μίντλετον έκανε double double με 31π. και δέκα ριμπάουντ, ο Τζρου Χόλιντεϊ τελείωσε με 17π. και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 13.20’, με απολογισμό 2π. και πέντε ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=HjUsVlAUI3E

https://www.youtube.com/watch?v=iKOY7XH87G4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ