20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η ΤΣΣΚΑ καλεί… Γκριγκόνις (vids/pics)

Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η κανονική διάρκεια στη Εuroleague, o Δημήτρης Ιτούδης φαίνεται να καταστρώνει τα πλάνα του ήδη για την επόμενη σεζόν και ψηλά στην λίστα του βρίσκεται ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός γκαρντ τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ως ένας από τους ηγέτες της Ζαλγκίρις, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να τον αναδεικνύει, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο τα στατιστικά του έχουν ανέβει κατακόρυφα συγκριτικά με άλλες χρονιές και πλέον στην ηλικία των 27 φαίνεται πως είναι έτοιμος για το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με λιθουανικά μέσα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον για τον γκαρντ της Ζαλγκίρις ενόψει της νέας σεζόν, με τον Δημήτρη Ιτούδη να θεωρεί ότι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να ταιριάξουν με την φιλοσοφία του συλλόγου. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μάριους Γκριγκόνις έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με τη Ζαλγκίρις αλλά η «ομάδα του στρατού» δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να την καλύψει εφόσον αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του.

Στη συνέχεια του ίδιου δημοσιεύματος γίνεται ιδιαίτερη αναφορά ότι η υπόθεση του Μάριους Γκριγκόνις δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έμεινε εκτός ομάδας για τα επόμενα παιχνίδια των Ρώσων ύστερα από διαμάχη και απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Γκριγκόνις την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 31 αγώνες στη Εuroleague, σημειώνοντας 14.2 πόντους, 3.2 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ ανά αγώνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ