22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ραζνάτοβιτς: «O Μίτσιτς δεν θα έχει την τύχη του Σπανούλη στο ΝΒΑ» (vids)

Ο Βασίλιε Μίτσιτς προέρχεται απο μια σπουδαία χρονιά. Αναδείχθηκε MVP τόσο της κανονικής διάρκειας όσο και του Final Four, οδηγώντας την Εφές στην πρώτη της κατάκτηση. Όπως είναι λογικό οι «σειρήνες» του ΝΒΑ ηχούν γλυκά στα αυτιά του πολυτιμότερου Ευρωπαίου παίκτη για την φετινή σεζόν.

 Ο πασίγνωστος ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς που πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε ντοκιμαντέρ για την ζωή του μίλησε για τον πελάτη του, Βασίλιε Μίτσιτς στην ιστοσελίδα «novosti.rs». Ο Ραζνάτοβιτς ανέφερε πως είναι ανοικτά όλα τα σενάρια για το μέλλον του Μίτσιτς. Θεωρεί πως ο πελάτης του είναι έτοιμος για την μετάβαση στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, όμως μια τέτοια κίνηση θα γίνει μονάχα υπο προυποθέσεις. Ο Ραζνάτοβιτς δεν θέλει ο Μίτσιτς να έχει την ίδια αντιμετώπιση που είχε ένας ακόμη πελάτης του, ο Βασίλης Σπανούλης και να περάσει την σεζόν στον πάγκο. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι έτοιμος να γίνει ένας σπουδαίος παίκτης του ΝΒΑ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει φέτος. Θα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα πρώτα. Για μένα είναι κάτι παραπάνω από ένας παίκτης, καθώς έχουμε περάσει πολλά μαζί. χειρουργεία, τον θάνατο της μητέρας του. Δεν θα επιτρέψω στον Μίτσιτς να έχει την ίδια τύχη στο ΝΒΑ με τον Σπανούλη, να κάθεται στον πάγκο. Μπορεί να πάει φέτος, μπορεί όχι. Δεν ισχύει ότι φέτος έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, όλα είναι ανοικτά. Εάν τα πράγματα δεν είναι ιδανικά στις ΗΠΑ για εκείνον, τότε μπορεί να περιμένει για έναν χρόνο ακόμη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ