16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ράις: «Δεν θα πανηγύριζα ούτε το Πρωτάθλημα Ελλάδος»

To δικό του σχόλιο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Παναθηναϊκό, έκανε ο άλλοτε παίκτης των Πρασίνων, Τάιρις Ράις, τονίζοντας πως δεν θα πανηγύριζε όχι το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά ούτε και το πρωτάθλημα Ελλάδος, γεγονός που χρέωσε στην έλλειψη ανταγωνιστικότητας!

Ο Αμερικανός, λίγη ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης και την κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του Παναθηναϊκού, ανέβασε δύο "τιτιβίσματα" σχετικά με την διοργάνωση, τα οποία έκαναν ξεκάθαρα την άποψή του για την δυσκολία του κατορθώματος της κατάκτησης του εγχώριου τίτλου. Συγκεκριμένα, το πρώτο Tweet ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα πανηγύριζα ούτε καν μετά την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Θα έπαιρνα τα πράγματά μου και θα έφευγα κατευθείαν. Κατευθείαν στην ουσία και αυτό είναι όλο»

Λίγα λεπτά αργότερα, ο 33χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ έκανε και ένα δεύτερο Tweet, ώστε να εξηγήσει τους λόγους που το λέει αυτό, στεκόμενος στο πόσο προβλέψιμο θεωρεί πως είναι το πρωτάθλημα:

«Τι να πανηγυρίσω; Όλοι στην Ελλάδα ήξεραν ότι θα τον κέρδιζαν αυτόν τον τίτλο. Είναι ένα απλό παιχνίδι. Μακριά από αυτό.» θα σχολιάσει.

https://twitter.com/ReseRice4/status/1391503265586716673

https://twitter.com/ReseRice4/status/1391507266033971204



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ