16.7 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Πότε θα γυρίσεις, Μαρκέλ; (pics)

Ο Μαρκέλ Φουλτζ γύρισε στην Φιλαδέλφεια και συνεχίζει θεραπείες για το πρόβλημα στον ώμο του, αλλά ακόμη ξεκάθαρη ημερομηνία επιστροφής δεν υπάρχει και οι Σίξερς απλώς μένουν στο να ελπίζουν.

Η περίπτωση του Μαρκέλ Φουλτζ, είναι από αυτές που έχουν γράψει ιστορία στο ΝΒΑ. Όχι μόνο για το ότι, ως νούμερο ένα του ντραφτ του 2017, έχει παίξει πολύ λίγο έως τώρα τις δύο τελευταίες σεζόν και κινδυνεύει να... χαραμιστεί ως ταλέντο, αλλά και λόγω της τραγικής διαχείρισης του τραυματισμού του, αφού για ενάμιση χρόνο γίνονταν στον ίδιο θεραπείες για λανθασμένη διάγνωση.

Η σωστή, πια, έχει βρεθεί και ο νεαρός γκαρντ υποφέρει από Σύνδρομο Θωρακικής Εξόδου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Λος Άντζελες για αρκετό καιρό, ώστε να υποβληθεί σε θεραπείες. Το καλό νέο έφτασε για την ομάδα του, τους Φιλαδέλφεια 76ερς, αφού ο Φουλτζ επέστρεψε στην πόλη, για να συνεχίσει τις θεραπείες του, και όλοι το εξέλαβαν σαν «οιωνό» επιστροφής μέσα στη σεζόν.

Ε, καλό είναι να μη βιαζόμαστε και τόσο πολύ. Ο Αμερικανός «άσος» δε γύρισε για να... επιστρέψει άμεσα στην ενεργό δράση και το χρονοδιάγραμμα παραμένει αδιευκρίνιστο, ως προς τη συγκεκριμένη μέρα. Στους Σίξερς υπάρχει ελπίδα να παίξει μέσα στη σεζόν και ο Φουλτζ είναι παρών στο παιχνίδι με τους Θάντερ, αλλά ως απλός θεατής.

Το αίνιγμα, λοιπόν, παραμένει και θα το απαντήσει ο παίκτης. Πότε θα γυρίσεις, Μαρκέλ Φουλτζ;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ