21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σίξερς: Με βασιλικό συμβόλαιο ανανεώνει ο Εμπίντ! (vid)

Κάτοικος Φιλαδέλφεια για τα επόμενα 6 χρόνια θα είναι ο Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος υπέγραψε "βασιλικό" supermax συμβόλαιο με την ομάδα των Σίξερς!

Ο Τζοέλ Εμπίντ έχει εξελιχθεί στο Α και το Ω της ομάδας της Φιλαδέλφια στα τελευταία χρόνια, και αποτελεί βασικό κομμάτι της αγωνιστικής της αναγέννησης. Όπως ήταν λογικό, με το που ο "Process" έφτασε σε περίοδο που μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, δηλαδή αυτό το καλοκαίρι, ο Ντάριλ Μόρεϊ και οι Σίξερς δεν έχασαν χρόνο και του πρότειναν μία νέα, πολυετή συμφωνία που τον κάνει... κροίσο!

Όπως ανακοίνωσε το δίκτο του ESPN, Σίξερς και Εμπίντ έφτασαν σε συμφωνία για τετραετή ανανέωση του τρέχοντος συμβολαίου του, αξίας 196 εκατομμυρίων δολλαρίων! Αυτή η ανανέωση βρίσκεται στην κλίμακα των "supermax" συμβολαίων, δηλαδή αποτελεί το υψηλότερο ποσό που μπορεί να λάβει από οποιονδήποτε αυτή τη στιγμή ο Εμπίντ, και το οποίο, προστίθεται στο διετές τρέχον συμβόλαιο του Καμερουνέζου! Με αυτήν την εξέλιξη, ο Εμπίντ ρίχνει... άγκυρα στη Φιλαδέλφια μέχρι το 2027, με τις συνολικές του απολαβές τα επόμενα 6 χρόνια να φτάνουν τα 261 εκατομμύρια δολάρια!

https://twitter.com/wojespn/status/1427600755603742720

https://www.youtube.com/watch?v=hxuiQrvKETs



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ