21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Πόλεμος» Ερμή Αγιάς και Καβάλας για….Κόμματο (pics)

Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος» μετά το παιχνίδι του Ερμή Αγιάς με την Καβάλα, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν αυτή την φορά στην εξίσωση.

Η Καβάλα με πρώτη της ανακοίνωση είχε ζητήσει την εξαίρεση του διαιτητή, Τζιοπάνου, ενώ με μια ακόμη αναφέρεται πάλι στον ίδιο αλλά και στην ανοχή του στο αντιαθλητικό παιχνίδι, όπως αναφέρει, του Νέστορα Κόμματου.

Ο Ερμής από την πλευρά του εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση, μιλώντας για «κωλοτούμπα» και «ψεύδη και εφευρήματα νοσηρής φαντασίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή :

«Με μεγάλη έκπληξη και αγανάκτηση διαβάσαμε την επιστολή της Καβάλας προς την ΚΕΔ που αφορά την εξαίρεση από τα παιχνίδια της του διαιτητή Τζιοπανου . Αφορμή ήταν το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου όπου η ομάδα μας νίκησε με σκορ 79-77. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε τα όσα αναφέρει για τον εν λόγω διαιτητή και τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους . Άλλωστε δεν το κάναμε και στην ανακοίνωση που έβγαλε η ομάδα της Καβάλας μετά το παιχνίδι . Δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε αναπάντητα τα όσα υποτιμητικά και αναληθή αναφέρει η Καβάλα για τον αθλητή μας Νεστωρα Κομματο ! Ενώ στην ανακοίνωση τους μετά το παιχνίδι ευχαριστουσαν την ομάδα μας για την άψογη φιλοξενία και δεν είχαν κανένα πρόβλημα με μας ,στην επιστολή τους μετά από τέσσερις μέρες ανακάλυψαν ότι ο Κόμματος έπαιζε εντελώς αντιαθλητικα και ότι χτύπησε αθλητή τους ! Δεν ξέρουμε γιατί έγινε αυτή η κωλοτουμπα και που αποσκοπεί αλλά δηλώνουμε ότι όλα όσα αναφέρουν στην επιστολή τους οι παράγοντες της Καβάλας είναι ψεύδη και εφευρήματα νοσηρής φαντασίας .!!
Ο αθλητής μας είναι κόσμημα για το ελληνικό μπασκετ και είμαστε περήφανοι που βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας εδώ και πέντε χρόνια . Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιξε σε αθλητικά όρια και σε κανένα σημείο του δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα ! Δεν δεχόμαστε αυτό που κερδίσαμε δικαια στον αγωνιστικό χώρο να μας το αμφισβητούν με συκοφαντιες !!Μάλιστα υπάρχει και το βίντεο του αγώνα στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου !!
Λυπούμαστε πολύ για την συμπεριφορά των ανθρώπων της Καβάλας και πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες δεν βοηθάν να αναπτυχθούν καλές σχέσεις μεταξύ των σωματείων ! Περιμένουμε το ελάχιστο να ζητήσουν συγνώμη από τον αθλητή μας και να καταλάβουν το λάθος τους !!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ»

Η δεύτερη ανακοίνωση της Καβάλας :

«Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΕΔ/ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ κ.ΤΖΙΟΠΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Προς: ΚΕΔ/ΕΟΚ

ΚΟΙΝ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Θέμα: ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΟΥ

Αγαπητοί κύριοι,

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ BC είναι ένα ιστορικό Σωματείο το οποίο αγωνίζεται επί 15 συναπτά έτη στις Εθνικές Κατηγορίες από την Α1 έως την Γ Εθνική, προσφέροντας τα μέγιστα στο χώρο του μπάσκετ αλλά και γενικά στον χώρο του Ελληνικού Αθλητισμού!
Ένας Σύλλογος, ο οποίος έχει τιμηθεί δύο φορές για το Αθλητικό Ήθος που επέδειξε σε ανάλογα Πρωταθλήματα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και ουδέποτε προέβει σε καμία διαμαρτυρία κατά της διαιτησίας, γιατί θεωρούσαμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να θεωρούμε, ότι οι διαιτητές είναι συνεργάτες του αθλήματος μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Για πρώτη φορά αναγκαζόμαστε μετά τον αγώνα ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ – EΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ που διεξήχθη το Σάββατο 24/11 στη Νεάπολη Λάρισας, να καταγγείλουμε την διαιτησία και ειδικότερα του κ. Τζιοπάνου.
Συγκεκριμένα ο κ. Τζιοπάνος και οι συνεργάτες του με την απαράδεκτη και εχθρική του διαιτησία κατά της ομάδας μας έκλεψαν στην κυριολεξία το αποτέλεσμα του αγώνα και στέρησαν την ομάδα μας από μία πολύτιμη νίκη εκτός έδρας.
Θέλουμε να επισημάνουμε επίσης ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η διαιτησία ειδικά του κ. Τζιοπάνου, διαμορφώνει αποτέλεσμα εις βάρος μας, αφού αυτό έχει ξαναγίνει στον φετινό εντός έδρας αγώνα με το Πευκοχώρι, γεγονός το οποίο θεωρήσαμε σαν μία κακή διαιτητική μέρα του εν λόγω διαιτητή.
Μετά όμως από την διαιτησία του στον αγώνα με τον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ και τον τρόπο συμπεριφοράς του προς τους παίκτες και τους παράγοντές μας, καταλάβαμε ότι χωρίς να γνωρίζουμε τα κίνητρά του, μεροληπτεί εναντίον της ομάδας μας και διαμορφώνει αποτελέσματα.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα η ομάδα του ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ σημείωσε 14 πόντους από βολές από τους 26 που πέτυχε συνολικά.
Επίσης όσον αφορά στο πειθαρχικό μέρος της διαιτησίας, ο παίκτης του Ερμή Κόμματος έπαιζε εντελώς αντιαθλητικά, με αποκορύφωμα αυτών των ενεργειών να πετάξει την μπάλα εναντίον του παίκτη μας Μ. Gaberroni χωρίς την παραμικρή παρατήρηση από τον κ. Τζιοπάνο. 
Καταγγέλλουμε επίσης ότι σε διαμαρτυρία μας ο εν λόγω διαιτητής απάντησε:
“Καλά δεν θα σφυρίξω για τον Ερμή και θα σφυρίξω για την Καβαλίτσα?”Μία φράση εντελώς υποτιμητική για την ομάδα μας και για την πόλη μας.
Επίσης τονίζουμε για ακόμη μία φορά ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν ζητήσαμε από κανέναν και ούτε θα το κάνουμε ποτέ, την εύνοια της διαιτησίας.
Τέτοιες διαιτησίες μας αδικούν κατάφωρα γιατί δεν σέβονται την ιστορία του Συλλόγου, ούτε την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών αλλά ούτε και την προσπάθεια της Διοίκησης και μας αναγκάζουν να ζητήσουμε επίσημα από τη ΚΕΔ-ΕΟΚ την εξαίρεση πλέον του κ. Τζιόπανου από όλους τους υπόλοιπους αγώνες της ομάδας μας στο φετινό Πρωτάθλημα.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ευάγγελος Παππάς Σωτήρης Βεζερτζής»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ