24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΣΑΚ: «Ο αθλητισμός επηρεάστηκε και ακόμη δεν έχουμε συνέλθει»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΚ αναφορικά με την αναγκαστική αναβολή του καλοκαιρινού τουρνουά 3on3 «Ζήσε Αθλητικά» - «Τάπα στη βία και το ρατσισμό», λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού και τα απαραίτητα μέτρα κοινωνικής απόστασης που ισχύουν στη χώρα μας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, θέλει να ενημερώσει, πως λόγω ανωτέρας βίας, είναι αναγκασμένος να αναβάλει για το καλοκαίρι του 2021, τα τουρνουά 3on3 «Ζήσε Αθλητικά» - «Τάπα στη βία και το ρατσισμό», τα οποία γίνονται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Την εφετινή χρόνια βιώσαμε τις μεγαλύτερες δυσκολίες στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, λόγω της πανδημίας. 

Ο αθλητισμός επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό και ακόμη δεν έχουμε συνέλθει. 

Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στις τάξεις του Συνδέσμου, όμως προέχει η υγεία όλων μας. Αναγνωρίζουμε πως θα στεναχωρηθούν οι μικροί μας φίλοι, όμως, είμαστε σίγουροι πως με τα τρυφερά λόγια των γονέων τους, θα δείξουν κατανόηση.

Οι μεγάλες εκπλήξεις που είχαμε ετοιμάσει, θα... μπουν στις αποσκευές για την επόμενη χρόνια και η χαρά θα είναι διπλή, αφού υποσχόμαστε μεγαλύτερο θέαμα. 

Οι Δήμοι της Θεσσαλονίκης, του Αιγάλεω, της Ελευσίνας, του Γαλατσίου και των Χανίων λοιπόν, θα πρέπει ήδη να βάλουν στο καλεντάρι τους τα τουρνουά για το 2021 και οι συνδιοργανωτές (ΕΟΚ-ΕΣΑΚΕ, Τοπικες ενωσεις , ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ-ΕΚΑΣΚ -ΕΚΑΣΘ Συνδεσμοι Κριτων - Χρονομετρων Ραντεβου του χρονου), θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, για να ζήσουν του χρόνου τα παιδιά και όχι μόνο, ένα αξέχαστο μπασκετικό καλοκαίρι. 

Θέλουμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο μας χορηγό την ΕΚΟ που θα μας στήριζε για μια ακόμη χρονιά, οπως και όλους τους χορηγούς, καθώς και τους εκατοντάδες φίλους του μπασκετ και των τουρνουά, οι οποίοι δήλωσαν άμεσα συμμετοχή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ