18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πρόταση Μακάμπι σε Τζεράιαν Γκραντ

Η Μακάμπι "χτυπά" τον Όμρι Κάσπι, γιατί θέλει να πάρει ένα μεγάλο όνομα μετά την αποτυχία της να υπογράψει τον Μίλος Τεόντοσιτς. Όμως ο Σέρβος θα κάλυπτε και τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ, η οποία παραμένει κενή και για την οποία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενεργοποίησε το plan B. Το όνομά του είναι Τζεράιαν Γκραντ (27, 1.93), δεν έχει έρθει ποτέ στην Ευρώπη μέχρι σήμερα, προέρχεται όμως από αμιγώς μπασκετική οικογένεια.

Ο Τζεράιαν Γκραντ επελέγη στο νούμερο 10 του ντραφτ του 2015 από τους Ουίζαρντς και έκτοτε έχει παίξει σε τρεις διαφορετικές ομάδες του ΝΒΑ, με τελευταία του Ορλάντο Μάτζικ, με τους οποίους αγωνίστηκε σε 60 αγώνες πέρυσι χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Είναι γιος του Χάρβεϊ Γκραντ, που έπαιξε για χρόνια στο ΝΒΑ τις δεκαετίες του '80 και του '90, και ανιψιός του Χόρας Γκραντ, που μεταξύ άλλων υπήρξε και συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν στους Μπουλς. Ο μεγαλύτερος αδερφός του, Τζεράι, έπαιξε πέρυσι στη Νεπτούνας και πριν από λίγο καιρό υπέγραψε στη Στρασμπούρ, ενώ ο μικρότερος αδερφός του, Τζεραμάι, είναι παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ισραήλ η Μακάμπι έχει καταθέσει πρόταση στον Τζεράιαν Γκραντ και περιμένει την απάντησή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ