16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πάει για κόλπο με Κάσπι η Μακάμπι!

Η Μακάμπι ψάχνει εδώ και καιρό να κάνει ένα μεταγραφικό "μπαμ", που θα ενθουσιάσει το κοινό της, και μετά το "ναυάγιο" στις συζητήσεις με τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος προτίμησε την Μπολόνια, ενεργοποιεί το εναλλακτικό της πλάνο. Τον Όμρι Κάσπι, που βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στον επαναπατρισμό του. 

Ο Ισραηλινός φόργουορντ έγινε free agent αυτό το καλοκαίρι και έψαχνε μια ομάδα ικανή να παίξει στα πλέι οφ για να του δώσει το μίνιμουμ συμβόλαιο. Όμως τέτοια ομάδα δεν βρέθηκε και τώρα πια δεν φαίνεται να υπάρχει.

Από την άλλη η Μακάμπι έχει αρχίσει να τον "ψήνει" από τον Φεβρουάριο, προσφέροντάς του εκτός από καλά χρήματα, και ένα πολυετές συμβόλαιο για να τον δελεάσει. Επανέρχεται τώρα με τη ίδια πρόταση βελτιωμένη οικονομικά, καθώς ο βασικός χορηγός της ομάδας, η εταιρεία Fox, προτίθεται να βάλει το χέρι στην τσέπη για να γίνει η μεταγραφή.

Οι πληροφορίες του sport5.co.il, που πρώτο έγραψε για το θέμα, αναφέρουν ότι οι επαφές Μακάμπι και Κάσπι έχουν παρουσιάσει σημαντική πρόοδο τις τελευταίες ώρες και δεν αποκλείεται σύντομα να κλείσει η σπουδαία μεταγραφή. Για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, άλλωστε, η απόκτηση του Κάσπι είναι σημαντική και για έναν ακόμα λόγο, καθώς μετά την αποχώρηση του Άλεξ Τάιους, που έπαιζε ως Ισραηλινός, υπάρχει ανάγκη για έναν γηγενή παίκτη μεγάλης αξίας, ώστε να υπάρξει ισορροπία στο ρόστερ,



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ