25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Προχωρημένες επαφές ΠΑΟΚ και Ζντοβτς

Μέσα στις υποθέσεις που θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό οι άνθρωποι που “τρέχουν” τα θέματα του ΠΑΟΚ, είναι προφανώς κι αυτό του προπονητή. Χωρίς τεχνικό είναι προφανώς δύσκολο να γίνουν πολλές κινήσεις και για τον σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος και πολύ περισσότερο να αρχίσει η προετοιμασία. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ξεχώρισαν και τελικά προέταξαν την περίπτωση του Γιούρι Ζντοβτς.

 


Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε ένα αρκετά προχωρημένο σημείο της συζητήσεις τους και εκτιμάται ότι μπορεί να φτάσουν σε συμφωνία μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν το γεγονός ότι ο Σλοβένος πέραν του ότι είναι μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και παράλληλα έχει μια προπονητική φιλοσοφία που συμβαδίζει με τη δική τους.

 


Αν όλα εξελιχθούν όπως τα υπολογίζουν στον Δικέφαλο, το θέμα θα κλείσει αμέσως μετά τη διευθέτηση των υποθέσεων Μαργαρίτη και Χρυσικόπουλου στους οποίους σκοπεύουν να δώσουν χρήματα έναντι των οφειλομένων, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ