16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Προχωρά και του Μπέντιλ στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Μπεν Μπέντιλ, με τους «πράσινους» να βρίσκουν λύση για τη ρακέτα τους με τον Γκανέζο, που εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν με το Περιστέρι.

Ο Μπεν Μπέντιλ έκανε μια εκπληκτική χρονιά με το Περιστέρι και είναι πολύ πιθανό, τώρα, να εξαργυρώσει τις σπουδαίες εμφανίσεις του, παίζοντας στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Γκανέζος σέντερ αναμένεται να ακολουθήσει τον Αργύρη Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό, αποτελώντας την προσθήκη που έψαχνε η ομάδα στην φρόντ λάιν, λίγο μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Γκιστ, ενώ αν ανακοινωθεί και ο Τζέικιμπ Ουάιλι, θα «φρεσκαριστεί» η γραμμή.

Ο Μπέντιλ είχε επιλεγεί στο νούμερο 51 του draft του 2016 από τους Μπόστον Σέλτικς, χωρίς όμως να κάνει ποτέ την καριέρα που περίμενε στο ΝΒΑ. Κατάφερε μόνο να αγωνιστεί το 2017 για πολύ λίγο στους Ντάλας Μάβερικς και, μετά από περιπλάνηση στην G-League, πήρε το δρόμο για την Ευρώπη. Αγωνίστηκε για ένα διάστημα στην Μπιλμπάο, ο «Άρτζι» τον ανακάλυψε και τον ανέδειξε, για να τον πάρει τώρα μαζί του στο ΟΑΚΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ