11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προς συμπόρευση Πευκοχώρι και Μουδανιά

Την περσινή σεζόν Πευκοχώρι και Μουδανιά αγωνίζονταν έχοντας δυο κατηγορίες απόσταση, αλλά τα δρώμενα, ειδικά στην πρώτη, και την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α2, την τελευταία αγωνιστική, έφερε εξελίξεις στις δυο ομάδες της Χαλκιδικής.

Στην Ευρώπη Πευκοχωρίου αισθάνονται απογοητευμένοι, τόσο στο γηπεδικό, τόσο και από την βοήθεια που είχαν από την τοπική αυτοδιοίκηση, και έτσι όπως όλα δείχνουν θα πορευτούν μαζί με τον Παναθλητικό Όμιλο Μουδανιών, ο οποίος υποβιβάστηκε από τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, στο τοπικό πρωτάθλημα της Χαλκιδικής. Πλέον, και με τον Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο, να είναι επικεφαλής των Μουδανιών, η σκέψη που κυριαρχεί είναι στο να ενώσουν τις δυνάμεις τους, εμφανίζοντας μια ομάδα στην Β' Εθνική, η οποία θα δώσει τεράστια βάση στους παίκτες των υποδομών, και θα μπορέσει να παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό και νέο.

Για την ιστορία, και όσους δεν γνωρίζουν, ο Παναγιωτόπουλος αναδείχθηκε από το Πευκοχώρι, σημαδεύοντας την παρουσία του με τις επιτυχίες της ομάδας της Χαλκιδικής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ