17.5 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Προς “σιωπηλό αντίο” με Καντζούρη, Χάρης Μαρκόπουλος ο στόχος

Στον Ηρακλή μπορεί το... χτυποκάρδι για ενδεχόμενη ευρωπαϊκή επιστροφή στο BCL να καλύπτει πολλά, όμως υπάρχουν εξίσου σοβαρά θέματα της καθημερινότητας με πρώτο και κύριο αυτό του προπονητή.

Ο καιρός περνάει χωρίς ο Θεόδωρος Δρακόπουλος και ο Ηλίας Καντζούρης να λένε κάτι περί συνέχισης της συνεργασίας τους και οι γνωρίζοντες τις καταστάσεις στην ομάδα θεωρούν ότι αυτή η σιωπή μάλλον σε διαζύγιο θα οδηγήσει, παρά είναι επειδή τα έχουν βρει και "τρέχουν" τα θέματα.

Μπορεί πριν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις να μην γίνεται καν κουβέντα για διαδοχή, όμως ενέργειες γίνονται τόσο με προτάσεις προς τον Ηρακλή από ατζέντηδες όσο και με "βολιδοσκοπήσεις" από τον Ηρακλή.

Ο μεγάλος στόχος για την περίπτωση που αναζητηθεί νέος προπονητής είναι ο Χάρης Μαρκόπουλος, μακράν του δεύτερου. Αυτός θεωρείται ότι έχει όλο το "πακέτο" που ζητάνε για το βήμα παραπάνω και εκεί έχουν στρέψει την προσοχή τους.

Από 'κει και πέρα, υπάρχει μια λίστα Ελλήνων προπονητών που θεωρείται ότι μπορεί να κάνουν την δουλειά και που θα συζητηθούν σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να πείσουν τον Μαρκόπουλο

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ