18.4 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Προπόνηση με Ντέιβις για τον Ηρακλή (pic)

Ο Ηρακλής συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Άλεξ Ντέιβις να προστίθεται στις προπονήσεις των "γηραιών", ενώ πλέον ο Γιάννης Καστρίτης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός του Λενζέλ Σμιθ ο οποίος φθάνει στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση του Ηρακλή:

«Με τον Άλεξ Ντέιβις στην προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ. Ο Αμερικανός έφτασε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, από την Αθήνα, όπου ήταν, και συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα του Γιάννη Καστρίτη. 
Στη διάθεση του προπονητή μας είναι όλοι οι παίκτες, ενώ την Παρασκευή αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Λενζέλ Σμιθ. Πρώτο τεστ για την Ομάδα μας θα είναι την Τετάρτη 28 Αυγούστου με το Ανατόλια, που φέτος θα αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία.

Ο προπονητής μας, μιλώντας στην ΕΡΤ3, τόνισε μεταξύ άλλων πως:
«Σημειολογική χρονιά για τον Ηρακλή και συγκεκριμένα για το τμήμα μπάσκετ. Άπαντες περιμένουν την επιστροφή της ομάδας στα γήπεδα της Basket League με μεγάλη ανυπομονησία, θέλοντας να δουν ένα καλό και ανταγωνιστικό ομάδα.

Όλοι μας από την πρώτη στιγμή, μαζί με την διοίκηση, κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Να δημιουργήσουμε δηλαδή με την επιστροφή μας μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

Μια ομάδα που θα πατήσει καλά στην κατηγορία και θα παρουσιάσει το θέαμα που θέλει να δει ο κόσμος του Ηρακλή μετά από τα οκτώ χρόνια απουσίας». Για την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία μετά από οκτώ χρόνια: «Αυτά ανήκουν στο παρελθόν πλέον μπροστά μας, έχουμε μια καινούργια σελίδα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην επίτευξη των στόχων μας». Για το αν θεωρείται ο Ηρακλής… πρωταθλητής των μεταγραφών: «Εγώ προσωπικά προσπαθώ να απέχω από αυτούς του σχολιασμούς. Η διοίκηση από την πρώτη στιγμή κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να μπορέσει να μας διευκολύνει και να μας δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Δημιουργούμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας. Όλες οι ομάδες είναι ισχυρές και έχουν κάνει καλές κινήσεις, ακόμα και αυτές που έχουν ξεκινήσει λίγο αργότερα τον σχεδιασμό τους, μέρα με τη μέρα γίνονται καλύτερες». Για το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με αρκετούς παίκτες του Ηρακλή: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα με δέκα νέους παίκτες, ευτυχώς με όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε καλά και αυτό είναι κάτι που θέλαμε. Νομίζω ότι είναι ένα καλό πρώτο βήμα αλλά τα πάντα θα αποδειχτούν στον αγωνιστικό χώρο.

Το σημαντικότερο όμως για μια ομάδα και έναν αθλητή είναι ο χαρακτήρας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με τον Άλεξ Ντέιβις στην προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ. Ο Αμερικανός έφτασε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, από την Αθήνα, όπου ήταν, και συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα του Γιάννη Καστρίτη. Στη διάθεση του προπονητή μας είναι όλοι οι παίκτες, ενώ την Παρασκευή αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Λενζέλ Σμιθ. Πρώτο τεστ για την Ομάδα μας θα είναι την Τετάρτη 28 Αυγούστου με το Ανατόλια, που φέτος θα αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία. Ο προπονητής μας, μιλώντας στην ΕΡΤ3, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Σημειολογική χρονιά για τον Ηρακλή και συγκεκριμένα για το τμήμα μπάσκετ. Άπαντες περιμένουν την επιστροφή της ομάδας στα γήπεδα της Basket League με μεγάλη ανυπομονησία, θέλοντας να δουν ένα καλό και ανταγωνιστικό ομάδα. Όλοι μας από την πρώτη στιγμή, μαζί με την διοίκηση, κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Να δημιουργήσουμε δηλαδή με την επιστροφή μας μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Μια ομάδα που θα πατήσει καλά στην κατηγορία και θα παρουσιάσει το θέαμα που θέλει να δει ο κόσμος του Ηρακλή μετά από τα οκτώ χρόνια απουσίας». Για την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία μετά από οκτώ χρόνια: «Αυτά ανήκουν στο παρελθόν πλέον μπροστά μας, έχουμε μια καινούργια σελίδα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην επίτευξη των στόχων μας». Για το αν θεωρείται ο Ηρακλής… πρωταθλητής των μεταγραφών: «Εγώ προσωπικά προσπαθώ να απέχω από αυτούς του σχολιασμούς. Η διοίκηση από την πρώτη στιγμή κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να μπορέσει να μας διευκολύνει και να μας δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Δημιουργούμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας. Όλες οι ομάδες είναι ισχυρές και έχουν κάνει καλές κινήσεις, ακόμα και αυτές που έχουν ξεκινήσει λίγο αργότερα τον σχεδιασμό τους, μέρα με τη μέρα γίνονται καλύτερες». Για το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με αρκετούς παίκτες του Ηρακλή: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα με δέκα νέους παίκτες, ευτυχώς με όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε καλά και αυτό είναι κάτι που θέλαμε. Νομίζω ότι είναι ένα καλό πρώτο βήμα αλλά τα πάντα θα αποδειχτούν στον αγωνιστικό χώρο. Το σημαντικότερο όμως για μια ομάδα και έναν αθλητή είναι ο χαρακτήρας για

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IraklisBCofficial (@iraklisbcofficial) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ