18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Προολυμπιακό Τουρνουά: Τα εύσημα του Παπαγιάννη και το «ευχαριστώ» του Καλάθη

Ο Γιώργος Παπαγιάννης χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της Τσεχίας επί της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά της Βικτώριας.

Οι Τσέχοι εξασφάλισαν την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφήνοντας εκτός το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο 24χρονος σέντερ, μετά το τέλος του ματς στη «Victoria Memorial Arena», τους απέδωσε τα εύσημά του: «Η Τσεχία άξιζε τη νίκη. Εμείς δεν κάναμε αρκετά καλή δουλειά στα ριμπάουντ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη και την πρόκριση. Εμείς ως νέα παιδιά προσπαθούμε για το καλύτερο κάθε φορά. Το να είσαι στην Εθνική είναι η μεγαλύτερη τιμή για κάθε παίκτη. Όποιος είναι καλύτερος και πιο έτοιμος παίζει».

Ο Νικ Καλάθης, από την πλευρά του, ανέφερε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Ήθελα απλώς να ευχαριστήσω το Ρικ Πιτίνο και όλους τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, καθώς και τους συμπαίκτες μου, αυτό το καλοκαίρι. Μας έλειψε μία νίκη. Ήταν τιμή να εκπροσωπήσω την Ελλάδα μαζί σας, παιδιά. Σας αγαπώ, παιδιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ