20 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Προολυμπιακό: Ο Γιόκιτς δήλωσε… απών (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς γνωστοποίησε ότι δεν θα ενισχύσει την Εθνική Σερβίας το φετινό καλοκαίρι, καθώς προτιμάει να ξεκουραστεί μετά από μία δύσκολη σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο σούπερ σταρ των Ντένβερ Νάγκετς αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε MVP της κανονικής περιόδου του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη. Ήταν ο άνθρωπος που πήρε από το... χέρι την ομάδα του Μάικλ Μαλόουν και την οδήγησε μέχρι το δεύτερο γύρο των πλέι οφ της δυτικής περιφέρειας. Η σεζόν όμως τελείωσε πρόωρα καθώς στη συγκεκριμένη φάση «σκουπίστηκε» με 4-0 από τους Φοίνιξ Σανς.

Ωστόσο ο «Τζόκερ» με δήλωσή του εξέφρασε την πρόθεσή του να ξεκουραστεί και να μην ενισχύσει την Εθνική Σερβίας φέτος. Ο 26χρονος σέντερ δεν θα παίξει για τους «όρλοβι» οι οποίοι θα διοργανώσουν μάλιστα Προολυμπιακό τουρνουά διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Για να προκριθούν θα πρέπει να ξεπεράσουν τα εμπόδια της Ιταλίας, του Πουέρτο Ρίκο, της Σενεγάλης, των Φιλιππίνων και της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιόκιτς:

«Είναι η στιγμή που πρέπει να ανακοινώσω, παρά τη μεγάλη μου επιθυμία, ότι δε θα είμαι διαθέσιμος να παίξω για την εθνική ομάδα. Απλά, η κατάσταση του κορμιού μου απαιτεί μεγαλύτερη απουσία από τα γήπεδα για να επανέλθει. Πρέπει να το αποδεχτώ αυτό. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά έχουν την ποιότητα για φέρουν τα αποτελέσματα που θέλουμε και χωρίς εμένα, κάτι που θα μας ευχαριστήσει όλους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ