25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Προμηθέας – Λούντζης : «Να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα»

Στην μάχη των playoffs μπαίνει ο Προμηθέας ο οποίος αφήνει πίσω τον τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, και καλείται να αντιμετωπίσει το Περιστέρι (12/5, 17:00) στην προημιτελική φάση.

Ο Μιχάλης Λούντζης μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ αναφέρει πως η ομάδα του πρέπει να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να στρέψει το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα.

Να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα

Καλησπέρα σας,

O αγώνας με το Περιστέρι θα είναι ένα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι καθώς το Περιστέρι είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με ένα πολύ καλό σύνολο. Εμείς θα πρέπει να αφήσουμε πίσω τον αγώνα κυπέλου που τα δώσαμε όλα και να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να μπούμε στο γήπεδο έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Η σειρά με το Περιστέρι πιστεύω θα είναι πολύ ανταγωνιστική και είναι γεγονός όπως έλεγα από την αρχή της σεζόν, πως τώρα ξεκινά ουσιαστικά το πρωτάθλημα.

Στόχος μας, όπως πάντα είναι να διεκδικούμε τίτλους και για αυτό θα παλέψουμε ώστε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται δηλαδή στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί οι αγώνες μιας σειράς playoffs είναι ειδικών συνθηκών και ας είναι ο αντίπαλος ο ίδιος, πρέπει να προσαρμόζεσαι ανάλογα και να παραμένεις συγκεντρωμένος μέχρι να καταφέρεις να πάρεις την πρόκριση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ