16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προμηθέας: Κάνει δικό του τον Ρογκαβόπουλο! (vid)

Ενα από τα πιο επίλεκτα μέλη της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ ετοιμάζεται να κάνει δικό του ο Προμηθέας. Οι Πατρινοί παραμένουν πιστοί στη φιλοσοφία ευκαιριών, ανάδειξης ή καθιέρωσης Ελλήνων παικτών και είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν το «κόλπο» με την απόκτηση του Νίκου Ρογκαβόπουλου.

Ο 20χρονος γκαρντ/ φόργουορντ κατάφερε με την παρουσία του στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών να κερδίσει μια θέση στη 12άδα που είχε πολύ καλή παρουσία στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά και έφτασε μέχρι τον τελικό. Το έκανε μάλιστα, έχοντας αποχή μηνών από την αγωνιστική δράση, αφού οι οφειλές της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του οδήγησαν σε ρήξη μετά από την επιλογή των ανθρώπων που τον εκπροσωπούν να κινηθούν νομικά για να διασφαλίσουν τα χρήματα, προκαλώντας την αντίδραση της ΑΕΚ που τον έθεσε εκτός ομάδας.

Ο Ρογκαβόπουλος στάθηκε άτυχος μετά το Προολυμπιακό, όταν έφυγε κατευθείαν για τις ΗΠΑ για να συμμετάσχει σε προπονητικά καμπ με το βλέμμα στις διαδικασίες προς το ΝΒΑ, όμως, τον έπληξε ο κορονοϊός και έμεινε κλινήρης μέχρι να αναρρώσει και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Προμηθέας έδειξε εξ αρχής ότι τον θέλει πολύ και για ουσιαστικό ρόλο που προτίθεται να του δώσει ο Λουίς Κασιμίρο, η προοπτική και του Eurocup μαζί με τις σταθερά υψηλές βλέψεις των Πατρινών στην Ελλάδα συνθέτουν ένα δελεαστικό πακέτο και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ