24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Ρογκαβόπουλος: Το εξώδικο της ρήξης

Σαν κεραυνός εν αιθρία έμοιαζε για πολλούς η σημερινή εξέλιξη στην ΑΕΚ με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο να τίθεται εκτός ομάδας. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ «έδειχνε» ως επιλογή του παίκτη αυτή την εξέλιξη, με την αλήθεια να έχει οικονομικό... υπόβαθρο.

Σήμερα, λοιπόν, έφτασε στην ΚΑΕ ΑΕΚ εξώδικο από την πλευρά του παίκτη, με την οποία ενημέρωνε για οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπό του. Ζητούσε φυσικά και τη διευθέτηση της αποπληρωμής του. Αυτή η ενέργεια προφανώς και θεωρήθηκε ως... αιτία πολέμου από την ΑΕΚ. Ακολούθησε η απόφαση να μη συμπεριληφθεί ο Ρογκαβόπουλος στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την Τουρκία και τον μεθαυριανό αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ και να θεωρείται ξένο σώμα.

Η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει ότι οι οφειλές εκτείνονται σε βάθος διετίας και ότι ο παίκτη θα μπορούσε ήδη να έχει διεκδικήσει την ελευθερία του. Συμπληρώνει ότι προτιμήθηκε η υπομονή και η προσπάθεια συνεννόησης και ότι το εξώδικο ήταν ένας τρόπος τυπικής αντίδρασης προς διασφάλιση, μη βλέποντας ανταπόκριση από την πλευρά της διοίκησης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ